טופו חם עם רוטב שום חריף
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: טופו חם עם רוטב שום חריף, טופו משי חריף עם סלרי וסלט כוסברה, ו פאן מטוגן טופו עם רוטב לימון חריף (טופו Nuong Xa).
הוראות
בזהירות לשטוף טופו, ואז לכסות עם מים קרים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ולאחר מכן לשמור על חום חם, מכוסה, על חום נמוך מאוד.
בינתיים, בשר טחון ומחית שום למשחה עם קמצוץ של מלח. מערבבים יחד עם מרכיבים שנותרו (למעט טופו).
ממש לפני ההגשה, בזהירות להרים טופו מ סיר עם מרית גדולה לנקז על מגבות נייר. בעדינות לטפוח יבש, ולאחר מכן להעביר צלחת קטנה. כפית קצת רוטב על טופו ומגישים חמים.
* רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* טופו ניתן לשמור חם עד 4 שעות.