קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

טופו חם עם רוטב שום חריף

טופו חם עם רוטב שום חריף
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: טופו חם עם רוטב שום חריף, טופו משי חריף עם סלרי וסלט כוסברה, ו פאן מטוגן טופו עם רוטב לימון חריף (טופו Nuong Xa).

הוראות

1
בזהירות לשטוף טופו, ואז לכסות עם מים קרים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ולאחר מכן לשמור על חום חם, מכוסה, על חום נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, בשר טחון ומחית שום למשחה עם קמצוץ של מלח. מערבבים יחד עם מרכיבים שנותרו (למעט טופו).
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בשר טחוןבשר טחון
(או או רגיל)(או או רגיל)
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
3
ממש לפני ההגשה, בזהירות להרים טופו מ סיר עם מרית גדולה לנקז על מגבות נייר. בעדינות לטפוח יבש, ולאחר מכן להעביר צלחת קטנה. כפית קצת רוטב על טופו ומגישים חמים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מגישים רוטב שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
* רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* טופו ניתן לשמור חם עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום