קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

טופו לחוץ, ברווז צלוי וברוקוליני מוקפץ

טופו לחוץ, ברווז צלוי וברוקוליני מוקפץ
טופו לחוץ, ברווז צלוי, ו Broccolini מוקפץ עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו טופו חום, שמן שומשום, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: פריך לחוץ טופו עם שום ונענע, בקר וברוקולי מוקפץ, ו עוף וברוקולי מוקפץ.

הוראות

1
מרתיחים broccolini בסיר של מים מלוחים עד שהוא ירוק בהיר, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים, שוטפים במים קרים, ומתנקזים היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
חותכים טופו דק מאוד (1/8 ב. עבה) פרוסות ולשים בקערה. מערבבים יחד 1 כפית. סוכר, 1/4 כפית. פלפל, חומץ, 1 1/2 כף. רוטב סויה, ו-2 כפית. שמן שומשום בקערה קטנה. שים ליד תנור יחד עם טופו, בשר ברווז, ושום.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
פרוס עור ברווז דק וחום, יחד עם שומן, בווק גדול או מחבת על חום בינוני גבוה. מבשלים שומן ועור, ערבוב 2 עד 3 דקות, עד שרוב השומן נמס והעור הוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
להעביר את העור עם כפית מחוררת למגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
יוצקים את כל אבל על 2 כף. שומן מן פאן (אם אין לך כל כך הרבה שומן, להוסיף שמן קנולה כדי לפצות את ההבדל).
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים שום למחבת ולתת לרחוש רק עד ריחני, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים טופו וקמצוץ כל מלח וסוכר. מבשלים 30 שניות, ואז מוסיפים בשר ברווז ומטגנים 30 שניות כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
9
מוסיפים broccolini ומערבבים 2 דקות לחום.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
10
מערבבים רוטב תיבול שוב, ולאחר מכן להוסיף ווק. לבשל עד רוב הנוזל נספג, על 1 דקה. מתבלים עם תוספת מלח או רוטב סויה אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב תיבולרוטב תיבול
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
העברה לצלחת או קערה רדודה ומפזרים הנותרים 1 כפית. שמן שומשום ופלפל לבן לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מגישים ברווז cracklings בצד כך שהם נשארים פריך, לפיזור על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם