קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות3
מגזין

טופו מטוגן ברוטב שעועית שחורה סינית

טופו מטוגן ברוטב שעועית שחורה סינית
המתכון טופו טופו עם רוטב שעועית שחור סיני מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל סיני. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 292 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך שמן צמחי, בלוק של טופו אקסטרה המשרד, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טופו טופו עם רוטב קרמל אסיאתי, רוטב צ'ילי שעועית שחורה סיני, ו כריכת חסה קלה עם רוטב שעועית שחורה עם הודו וברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את הטופו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב 6 פרוסות. שים פרוסות בין כמה שכבות של מגבות נייר ולתת לנקז בעת ביצוע הרוטב. (סביר להניח שתצטרך להחליף את מגבות הנייר לפחות פעם אחת.)
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
הכינו את התבלינים לרוטב: לקלף את שיני השום ואת הג ' ינג 'ר, ולאחר מכן רבע את הג' ינג ' ר. הפעל את מעבד המזון שלך ושחרר את השום וג ' ינג ' ר דרך צינור ההזנה; הם יהיו טחונים בתוך זמן קצר. עצור את המכונה ואת השעועית השחורה במסננת קטנה עד שהמים זורמים ברורים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
הוסף אותם למעבד מזון ודופק עד קצוץ גס.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
עבור החלק הנוזלי של הרוטב, מערבבים יחד את המים, רוטב סויה, שרי, סירופ מייפל, חומץ, ואת עמילן עד עמילן התירס מושעה באופן שווה. עכשיו אתה מוכן לבשל את הרוטב!
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
בנדיבות לצלם את החלק התחתון של סיר 2 ליטר כבד עם שמן צמחי וחום על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מערבבים ומטגנים את התבלינים עד ריחני, פחות מדקה. מערבבים את תערובת קורנפלור ומוסיפים אותו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
לטאטא את הרוטב מדי פעם תוך הבאת אותו לרתיחה ומבשלים 1 דקה. אז תניח את הרוטב בצד בזמן שאתה מטגן את הטופו.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
בנדיבות לצלם את החלק התחתון של מחבת nonstick 12 אינץ ' עם שמן צמחי וחום על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן. כתם את כל לחות עודפת על טופו עם מגבת נייר לפני הנחת במחבת. מטגנים את הפרוסות מכל הצדדים( לוותר על הקצוות הקצרים), הופכים אותם רק כאשר החלק התחתון הוא זהב פריך, 5 עד 8 דקות בסך הכל. (ייתכן שיהיה עליך להנמיך את החום כמו הטיגון מתקדם.) לתת את הטופו להעיף אחד אחרון על מגבת נייר כדי sop עד כל שמן תועה לחמם את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מגישים עם אורז וברוקולי, שופכים רוטב על כל.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל