טופו מערבבים ומטגנים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 545 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם זנגביל, גרידת תפוז, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טופו המשרד הנוסף אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים.
הוראות
1
מניחים טופו במסננת; להגדיר סיר כבד על גבי 10 עד 15 דקות כדי ללחוץ על לחות. חצי; מפזרים רוטב סויה, אבקת שום, ואז קמח על חצאים.
חום 1 כף שמן על חום בינוני גבוה במחבת גדולה. לבשל טופו עד הזהב, 2 עד 3 דקות לכל צד. פרוסה; להפריש. באותו מחבת, לבשל פלפלים ובצל, מכוסה, עד פלפלים לרכך, 7 עד 8 דקות. מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
רוטב סויה 1 כף שומשום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
להקציף מיסו להדביק, שום, זנגביל, גרידה, מיץ הנותרים 1 כף שמן בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מיסו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות