זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם טופו מוצק במיוחד, רוטב הויסין, מלח גס כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טופו קוקוס עלומה עם עשב לימון וקארי אדום, טופו שומשום מצופה עם Lemongrass-הפחתת כתום, ו טופו מצופה קוקוס עם סלסה אפרסק-Lemongrass (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים צנוניות, חומץ יין לבן, ו 1/4 כפית מלח גס בקערה קטנה. כיסוי; צמרמורת לילה.מחסנית מספר שכבות של מגבות נייר על משטח העבודה. מסדרים טופו על מגבות; לנקז 30 דקות, טפיחה צמרות יבש מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2
להקציף קורנפלור וחלבון ביצה בצלחת רדודה עד קורנפלור מתמוסס. לטחון panko ו זרעי דלעת במעבד מיני; לשפוך תערובת פירור לתוך עוד צלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים מלח, סוכר, פפריקה, אבקת שום, ואבקת בצל בקערה קטנה.עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם, מפזרים טופו משני הצדדים עם תערובת מלח. לטבול טופו לתוך תערובת ביצה לבן, ולאחר מכן תערובת פירור כדי מעיל על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים על תבנית אפייה מעוטרת. האם קדימה יכול להתבצע 4 שעות קדימה. להכניס למקרר.מבשלים אטריות אורז בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
ניקוז. יש לשטוף במים קרים כדי להתקרר במהירות ולנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
6
העברה לקערה גדולה; לערבב hoisin ושמן מעיל. האם קדימה יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.ממלאים קערה גדולה באמצע הדרך עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים מספיק מים למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 1 1/2 אינץ'; להביא להתבשל. להפחית את החום בינוני נמוך. מים מלוחים בנדיבות. עבודה עם ביצה 1 בכל פעם, לפצח 4 ביצים ושחרר כל אחד לתוך המים. מבשלים בעדינות רבה עד הלבן נקבעים אבל חלמונים עדיין רכים, מים רותחים כפיות על חלמונים מדי פעם, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר ביצים עלומות לקערה של מים קרים. חזור עם 4 ביצים שנותרו. מחבת מילואים עם מים. האם קדימה יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומה
9
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. מחממים תנור ל-300F.
10
מניחים תבנית אפייה מעוטרת בתנור.
11
הוסף מספיק שמן למחבת גדולה אחרת כדי להגיע לעומק של 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
12
שמן חום 177°. Fry טופו, 4 חתיכות בכל פעם, עד חום זהוב פריך, 3 עד 4 דקות לכל צד.