טופו שומשום צלוי מעל אטריות וירקות
טופו שומשום ברביקיו על אטריות וירקות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1702 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם רוטב סויה, שמן שומשום, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אטריות טופו שומשום, שעורה שומשום עם ירקות וטופו טריאקי, ו אטריות שומשום עם ירקות נבולים.
הוראות
שלב 1 1/2 כפיות הויסין, 1 1/2 כפיות רוטב סויה, קטשופ, חרדל, שומשום, שמן, ו 1/4 כפית להדביק צ ' ילה בקערה קטנה.
מניחים טופו על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
מברשת טופו עם חצי תערובת הויסין; צלייה 6 דקות או עד השחמה. הפוך טופו מעל; מברשת עם תערובת הויסין הנותרים. צלוי 6 דקות או עד השחמה. כיסוי; להתחמם.
שלב 2 כפות hoisin, 1 רוטב סויה כף, 1/4 כפית להדביק צ ' ילה, מרק ושום בתנור הולנדי. מביאים לרתיחה; מבשלים 2 דקות.
מוסיפים תרד; מבשלים עד נבול. מערבבים בנודלס. כפית 1 1/2 תערובת אטריות כוסות לתוך כל אחד 4 קערות גדולות; העליון כל מנה עם 3 פרוסות טופו.
הערה: חפש את הדבק צ ' ילה ואת אטריות אודון בחלק אסיה של הסופרמרקט או בשווקים אסיה מיוחדים.