קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

טורטיות ברווז

טורטיות ברווז
הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קונפי ברווז, ברווז קונפי, ו קונפי ברווז.

הוראות

1
מבשלים את הברווז, צד העור למטה, מכוסה, במחבת כבדה כבדה כבדה גדולה על חום בינוני-נמוך עד העור הוא משחימים היטב פריך והברווז מחומם דרך, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר את הברווז ושופכים את כל אבל 1 כפית של השומן מהמחבת ושמורה. מבשלים את הבצל בשומן הברווז הנותר על אש מתונה עד פריך וחום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים 3 כפות מים למחבת ומגרדים את תחתית המחבת עד שהמים מתאדים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר את העור מן הברווז ושמורה. לגרוס את הבשר ואת המקום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את עור הברווז בחזרה במחבת ומבשלים מעל חום מתון, עד העור פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר את העור מחבת, קוצצים ולשים באותה קערה כמו בשר מגורר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
יוצקים את כל שומן הברווז מהמחבת ושומרים את השומן.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מקום 1 טורטייה על משטח העבודה שלך ולהפיץ 1 כף גבינת עיזים, 2 כפות של הבצל, 1/2 כוס תערובת הברווז ו 1 כפות בצל ירוק על גבי טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ברווז שלםברווז שלם
9
להניח טורטייה אחרת על גבי הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
10
מברשת מחבת nonstick עם 1/2 כפית של שומן ברווז שמורות על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מבשלים את הקסדייה פונה פעם אחת, עד הזהב, על 6 דקות. חזור עם שאר החומרים לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
BYOC: מה אתה לא יכול לזרוק בקסדייה? נסה גבינת מונטריי או חלפיניו כבושים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
סלסה עגבניות-צ'יפוטלהסלסה עגבניות-צ'יפוטלה

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. קרם Calvet דה בורדו ברוט עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Calvet Cremant de בורדו ברוט
Calvet Cremant de בורדו ברוט
גוף צהוב זהוב יפה עם בועות קנס מאוד מתמיד.אף אקספרסיבי של פירות צהובים ובריוש. חיך טרי ומאוזן.