קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

טורטייה בצל קרמל

טורטייה בצל קרמל
אם יש לכם בצל, שמן זית, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טארט בצל קרמל, סטייק עם בצל קרמל, ו טארט בצל קרמל.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
באמצעות מחבת גדולה, לרכך את הבצל עם 1 כף שמן זית וכמה תיבול. מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות או עד זהב caramelised.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה, 3 כפות שמן זית ותבלינים על מגש אפייה גדול או 2 קטנים וזורקים אותם מסביב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
אופים במשך 15 דקות עד תפוחי אדמה רכים, אבל לא חום.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מערבבים את הביצים בקערה גדולה עם יותר תיבול. כאשר תפוחי האדמה והבצלים נעשים, לזרוק אותם ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את שמן 1 כף הנותרים למחבת 20 ס " מ, מחממים אותו ושופכים בתערובת הביצה. אפשר לבשל לאט מעל חום נמוך במשך 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
כאשר כמעט כל הביצה הנוזלית נעלמה, תצטרך להפוך אותו.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מניחים צלחת על גבי המחבת ולהפוך את הטורטייה, מחזיק את הצלחת בחוזקה תוך כדי כך. החלק את הטורטייה בחזרה לתוך המחבת ומבשלים עוד 3-4 דקות. לחלופין, אם אתה לא בטוח מדי על היפוך ואת המחבת שלך הוא ovenproof, למקם את המחבת מתחת לגריל במשך כמה דקות עד העליון נעשה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מגישים לחתוך טריזים, חם או בטמפרטורת החדר.