טורטינו די מלנזנה: עוגת חצילים
Tortino Di Melanzane: עוגת חצילים דורש כ 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 566 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך שמן זית, בצל, עלי אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא משהו. חציל טורטינו ברוטב מרינרה זית Kalamatan, חציל מטוגן (Melanzane Fritte), ו Polpette di melanzane (חצילים "קציצות") דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים את הגריל או את הגריל. תלולית קמח ומלח במרכז קרש חיתוך. באמצעות חותך מאפה, לחתוך את החמאה לתוך הקמח עד התערובת דומה פירורים גסים.
מערבבים את הביצה ואת המים הקרים ולעבוד את הבצק רק מספיק כדי שזה מגיע יחד. לעטוף בניילון להכניס למקרר 30 דקות.
מברשת פרוסות חצילים עם שמן זית וגריל משני הצדדים עד מסומן ופריך, על 3 דקות לכל צד. תניח בצד. בינתיים, במחבת 12 עד 14 אינץ', לחמם את שמן הזית על חום גבוה עד רק עישון.
מוסיף את השום והבצל ו לטגן על חום גבוה עד חום זהוב בהיר.
מוסיפים את המנטה, קורנית, אורגנו ומלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים 5 דקות יותר. מערבבים את מחית העגבניות, מביאים לרתיחה, מבשלים עד עבה מאוד ונזיד כמו ולהסיר מהחום.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מגלגלים את הבצק לעובי 1/8 אינץ 'אפילו ולהתאים אותו למחבת טארט 10 אינץ'. עיוור אופים את קונכיית המאפה במשך 20 דקות, עד חום זהוב, ולאחר מכן להסיר מהתנור ולאפשר להתקרר.
שכבת פרוסות חצילים ותערובת רוטב עגבניות במעטפת הטארט, שכבות לסירוגין וכלה בשכבת חצילים.
חותכים את הפרוסות במידת הצורך כדי להתאים את קליפת העוגה. למעלה עם שפע גבינה מגוררת ואופים בתנור 20 דקות, עד הגבינה הוא השחמה והרוטב מבעבע.
בואו מגניב 15 דקות, ואז לחתוך ולהגיש.