טורט קסם מוקה
טורט קסם מוקה דורש כ 2 שעות גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, מים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה די גרוע. נסו מוקה טורט, טורט אגוז מוקה, ו טורט מוקה קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני מחבתות עגולות 9 אינץ', ו בשורה אותם עם נייר שעווה או קלף.
לנפות קמח עם סודה לשתיה. ממיסים 1/3 כוס קפה נמס במים.
בקערה גדולה, לנצח סוכר לבן, 3 ביצים, וניל עד אור ורך. מערבבים במיונז והשוקולד המומס.
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם הקפה לבלילה, שליש בכל פעם; מערבבים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה לאחר כל תוספת.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי, על 35 דקות. עוגה מגניבה במחבתות במשך 10 דקות.
הסר, להתקרר לחלוטין על מדפים תיל.
ממיסים 4 ריבועים שוקולד עם חלב ו 2 כפות קפה נמס בדוד כפול; להתמזג עד חלקה.
יוצקים תערובת שוקולד חם לתוך ביצה מוכה, לטאטא כל הזמן. אפשר להתקרר.
בקערת ערבוב, חמאת שמנת וסוכר ממתקים עד אור ורך.
מוסיפים תערובת שוקולד לתערובת חמאה וממזגים היטב ציפוי.
כאשר השכבות התקררו, לחתוך כל אופקית כדי להפוך 4 שכבות. תמלא ותכסה את העוגה בציפוי.