טורט שוקולד וג'ינג'ר
אם יש לך בערך 1 שעה ו -35 דקות כדי לבלות במטבח, שוקולד & טורט ג'ינג'ר יכול להיות סופר ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 68 גרם של שומן, וסך הכל 893 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך זנגביל טחון, שקדים טחונים, קרם כפול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 257 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. מתכונים דומים: טורט ג'ינג'ר ליים, דלעת ג'ינג'ר טורט, ו טורט ג'ינג'ר אגס.
הוראות
תנור חום 170c / 150c מאוורר / גז 3-
חמאה וקו בדיל springform עגול 23 ס " מ עם דיסק של קלף אפייה חמאה. בעדינות אבק את החלק הפנימי של הפח עם קקאו קצה עודף.
שים את השוקולד והחמאה לתוך קערה בגודל בינוני עמיד בפני חום, להוסיף את היין ג ' ינג ' ר ולהגדיר את הקערה על מחבת של מים בקושי מבעבע. מערבבים מדי פעם עד נמס וחלק.
עצה הן הסוכרים לתוך קערה גדולה ערבוב או קערה של מיקסר חשמלי ולהוסיף את חלמונים ביצה.
יוצקים את השוקולד נמס וחמאה לתוך החלמונים ומערבבים עד חלקה. עם עוד קערה גדולה, נקייה ללא רבב להקציף, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד שהם פשוט להחזיק שיא נוקשה.
לנפות את השקדים וג ' ינג ' ר לתערובת השוקולד ולקפל באמצעות כף מתכת גדולה.
מוסיפים שליש מהחלבונים ומערבבים כדי לשחרר את התערובת. מקפלים את החלבונים הנותרים עד בשילוב.
כפית חצי התערובת לתוך הפח מוכן בעדינות להפיץ את רמת באמצעות סכין צבעים. לחמם בעדינות את ג ' ינג ' ר לשמר עד שלה רק להפיץ בזהירות כפית על העוגה בגושים קטנים. כפית על תערובת השוקולד הנותרת, מורחים רמה ואופים ממש מתחת למדף האמצעי של התנור למשך 50 דקות-1 שעות עד ששיפוד עץ מוכנס לאמצע העוגה יוצא עם פירור לח מצורף. אפשר לעוגה להתקרר בקופסת השימורים ולא להיות מיואשת אם החלק העליון שוקע ונסדק.
כדי להפוך את ציפוי גנאש, להטות את השוקולד לקערה חסינת חום. לאחר מכן מוסיפים את השמנת, חמאה ויין זנגביל. מניחים את הקערה על פני מחבת של מים רותחים בקושי ומערבבים עד נמס וקטיפתי חלקה.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר מעט.
בזהירות להפעיל סכין לוח סביב קצה העוגה כדי לשחרר אותו, ואז לשים על צלחת הגשה.
מורחים את ganache מעל, ולהשאיר להגדיר לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "