קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

טורט Vacherin קפוא עם קרם ריבס ותותים

טורט Vacherin קפוא עם קרם ריבס ותותים
זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לך קרם של טרטר, מיץ לימון, rhubarb חתיכות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תותים וקרם טורט, טורט פקאן עם תותים ושמנת, ו מרנג עם תותים וקצפת (Schaum Torte) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיקום מדפים בשליש העליון ובמרכז התנור וחימום מראש ל 250 ° F. באמצעות קערה בקוטר 8 אינץ ' או צלחת כמדריך, לעקוב היטב 2 עיגולים על גיליון 1 של נייר קלף ו 1 מעגל על גיליון שני של קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים ניירות, בצד מסומן למטה, על 2 דפי אפייה. ריסוס נייר עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים קרם של טרטר ומלח; לנצח עד פסגות רכות טופס. הכה בסוכר, 1 כף בכל פעם, ואז להכות עד הלבנים הם נוקשה ומבריק. מקציפים בוניל. עבודה בקבוצות, מרנג כפית לתוך שקית מאפה גדולה מצויד קצה 1/2 אינץ ' רגיל. החל במרכזו של כל מעגל לייחס קצה רק מעל נייר, מקצפת צינור ספירלות למלא מעגלים, ויוצרים 3 סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
אופים מרנג עד מוצק, יבש וזהב חיוור, על 2 שעות. כבה תנור; השאר מרנג בתנור עם דלת סגורה לפחות 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מערבבים ריבס, תותים, 1/2 כוס סוכר, מים, ומיץ לימון בסיר. מביאים לרתיחה, ערבוב להמיס סוכר. להפחית את החום ומבשלים עד ריבס הוא מאוד רך, על 15 דקות. תערובת פירה במעבד. צמרמורת עד קר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מקציפים חלמונים וסוכר 1/3 כוס בקערת מתכת גדולה להתמזג. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים קערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להקציף עד שהתערובת מתעבה ומדחום קריאה מיידית רושם 60° במשך 3 דקות, על 7 דקות בסך הכל. תערובת צינה עד מגניב, על 15 דקות. בעדינות לקפל תערובת ריבס לתוך תערובת חלמון. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות שמנת וניל בקערה גדולה אחרת עד פסגות נוקשות טופס. קפל קרם לתערובת ריבס ב 2 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מקום דיסק מרנג 1 במחבת springform בקוטר 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
5
מורחים 1/3 של קרם ריבס (על 1 1/2 כוסות) מעל מרנג, משאיר גבול רגיל 1/2 אינץ'. למעלה עם דיסק מרנג שני, ואז 1/3 של קרם ריבס. למעלה עם הנותרים דיסק מרנג וקרם ריבס (קרם לא יתפשט לצדדים של פאן). להקפיא עד קרם הוא המשרד, על 6 שעות. (ניתן לעשות 4 ימים קדימה. לכסות בנייר כסף; לשמור קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
שחרר צד מחבת עוגה.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
7
מגישים טורט עם תותים ממותקים,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר