טורקיה בשוגג
טורקיה מקרית היא ללא גלוטן וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 594 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, בצל, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו טורקיה בשוגג, מוס מוקה מקרי, ו Tapsilog and the accidental tapa (מתכונים דומים).
הוראות
יומיים או שלושה לפני שאתה מתכנן לצלות את טורקיה, לשלב 3 כפות מלח, רוזמרין וגרידת לימון. לשטוף את ההודו מבפנים ומבחוץ, לנקז אותו היטב וללטף אותו יבש עם מגבות נייר.
מפזרים 1 כף של תערובת מלח בחלל של טורקיה ולשפשף את השאר על העור, כולל מתחת לכנפיים ורגליים.
מניחים את ההודו בצלחת רדודה כדי לתפוס כל טיפות לעטוף את כל המנה בחוזקה עם ניילון נצמד. מקררים למשך יום או יומיים. יום לפני שאתה מתכנן לצלות את ההודו, להסיר את ניילון לעטוף ולהשאיר אותו במקרר. העור יתייבש ויהפוך קצת שקוף.
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. ודא שהתנור שלך נקי מאוד!
מניחים את הבצל, לימון ותימין בחלל. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח ולקשור את הכנפיים קרוב לגוף.
מברישים את ההודו עם החמאה ומפזרים אותו במלח ופלפל.
צולים את ההודו במשך 45 דקות, מניחים אותו ברגלי התנור קודם. מנמיכים את הטמפרטורה ל 325 מעלות F וצולים אותו במשך כשעה נוספת, עד 165 מעלות F עבור השד ו 180 מעלות f בירך על מדחום מיידי לקרוא.
הסר מהתנור, לכסות את טורקיה בחוזקה עם רדיד אלומיניום ולאפשר לו לנוח במשך 20 עד 30 דקות. לגלף ולהגיש עם מיצי פאן.