טורקיה המבורגר פטי נמס
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 53%. נסו קציצת המבורגר שעועית כפולה נמסה, קציצת הודו מיושנת נמסה, ו פטי נמס עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה מוסיפים את הפנקו, החלב, הביצה, המרווה, הטימין והמלח והפלפל.
שלבו והניחו לשבת כמה דקות.
מוסיפים את תרנגול ההודו ומשלבים היטב. יוצרים קציצות מלבניות (בגודל זהה ללחם השיפון)
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקרר למשך 20-30 דקות.
בזמן שהמבורגרים נחים, במחבת מטגנת גדולה מחממים 1/4 כוס מהחמאה ו -1 כף שמן קנולה.
מוסיפים בצל ומקפיצים 15 עד 20 דקות או עד שהם מקורמלים יפה. הניחו בצד, אך שמרו על חום.
באותה מחבת כמו הבצל המוקפץ, מוסיפים 3 כפות שמן קנולה והפטריות ומקפיצים 6-8 דקות על אש בינונית גבוהה עד לריכוך. הניחו בצד, אך שמרו על חום.
מחממים מחבת או מחבת ברזל יצוק לחום בינוני גבוה, מוסיפים 1 כף שמן קנולה ומורחים בצורה אחידה.
מוסיפים פנימה את ההמבורגרים של ההודו ומבשלים 4 עד 5 דקות לכל צד.
מסירים מהאש, מכסים ושומרים על חום.
חמאו את לחם השיפון והוסיפו לתבנית, הניחו את הגרוייר על הלחם, ואז הניחו את המבורגרים של הודו על הגבינה, ערמו עם בצל וחתיכת השיפון השנייה, חזרו על כל ארבעת ההמבורגרים. לאחר 2 עד 3 דקות הופכים את הכריך בזהירות ומשחימים בצד השני.
הסר קרש חיתוך לחתוך באלכסון.
מגישים עם חרדל ופלפלים חריפים.