צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן, ללא חלב ושלמות 30? טורקיה במרינדה בסיידר יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-70 גרם חלבון, 20 גרם שומן ובסך הכל 563 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. תמורת $1.65 למנה, מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, שיני שום, מלח כשר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-20 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 64%, שהוא מוצק. הודו מלוח סיידר עם זיגוג מייפל-סיידר, הודו חריף במרינדה של יוגורט ו-OXO TURKEY DAY GIVEAWAY, ומרק הודו סיידר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בסיר גדול מערבבים את הסיידר והתבלינים. להביא לרתיחה. מבשלים ומערבבים עד שהמלח נמס. מערבבים פנימה תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
3 מקלות בייגלה
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסירים מהאש.
3
להוסיף מים; מצננים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
הסר גיבלים מטורקיה; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
מניחים שקית צלייה בתנור בגודל הודו בתוך שקית צלייה שנייה; להוסיף הודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים בתבנית צלייה. יוצקים בזהירות מרינדה מקוררת לתוך שקית. סחטו החוצה כמה שיותר אוויר; לאטום שקית ולהפוך למעיל. מקררים 12-14 שעות; להסתובב מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
7
מסננים וזורקים את המרינדה. לשטוף את הודו תחת מים קרים; לייבש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
מניחים בצל, גזר ומרווה בחלל. למרוח שמן על העור. שיפוד פתחי הודו; לקשור מקלות תופים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
גב שומן חזיר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. מכינים גריל לחום עקיף, בעזרת מחבת לטפטוף.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים הודו מעל מחבת לטפטוף; גריל, מכוסה, על אש בינונית עקיפה במשך 2 עד 3 שעות או עד שמדחום בשר קורא 180°, אוהל הודו עם נייר כסף לאחר כשעה. מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
אם רוצים, מסמיכים מיצי מחבת לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הסר והשליך את העור והירקות בחלל לפני גילוף הודו.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק