טורקיה עם מלית נקניק
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו הודו עם מלית נקניקיות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לך שפשף מרווה, צימוקים, מרק עוף, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. נסו טורקיה עם מלית נקניק, טורקיה עם מלית נקניק, ו טורקיה נקניקיות ומילוי תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את חזה ההודו כלפי מעלה בתבנית צלייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, ב 325 ל 2 עד 2-1 / 2 שעות או עד מדחום קורא 170 ליטר (לכסות ברפיון עם לסכל כדי למנוע חום יתר במידת הצורך).
בינתיים, במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים את הנקניקיה, הסלרי והבצל עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מעבירים לקערה; מערבבים פנימה את קוביות הלחם, הפקאנים, הצימוקים, המרק, הביצים, המלח, המרווה והפלפל.
כף לתוך 3-קט משומן. תבנית אפייה. מכסים ואופים ב 325 1 שעה.
תנו להודו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.