קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות67
מגזין

טורקיה עם ערמונים מזוגגים, גזר לבן ופטריות

טורקיה עם ערמונים מזוגגים, גזר לבן ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה עם ערמונים מזוגגים, גזר לבן ופטריות. מנה אחת מכילה 1280 קלוריות, 125 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לימון, טימין, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו מלית עם נקניק איטלקי טורקיה, פטריות, ערמוני מים, פטריות ערמונים, קישואים וראקסית אדומה, ו פטריות בר עם ערמונים וקורנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את טורקיה יום לפני הקלייה: דופק 10 כפות חמאה, 2 כפות טימין קצוץ, פפריקה, 1/2 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית במעבד מזון עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
הסירו את הצוואר ואת הקרביים מהתורכיה; השליכו את הכבד ושמרו את הצוואר ואת שאר הקרביים. יבש את ההודו מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר. לשחרר את העור על השד, כפיות להחליק של חמאה מתובלת מתחת וחלק כדי לכסות את הבשר באופן שווה. לשפשף את העור עם שאר חמאה מתובלת. מתבלים את החלל במלח ופלפל וכל מיני דברים עם 2 cipollinis, 3 ענפי קורנית ואת גבעולי הפטרוזיליה. להכניס למקרר, לחשוף, בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
בצל צ ' יפוליניבצל צ ' יפוליני
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
כבדכבד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
מבשלים את הצוואר, ערמונים, מרק ו 4 כוסות מים בסיר בינוני על אש נמוכה, מכוסה חלקית, עד ערמונים הם שמנמנים, 50 דקות עד 1 שעה. מסננים, משליכים את הצוואר, ושומרים את הערמונים ואת מרק בקערות נפרדות. (זה יכול להיעשות יום קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
להביא את טורקיה לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
מניחים מדף במיקום הנמוך ביותר של התנור ולהסיר את המתלים האחרים; מחממים ל 400 מעלות. מתבלים את ההודו במלח ופלפל ומכניסים את חצאי הלימון לחלל. לקשור את הרגליים יחד עם חוט. קו מתלה צלייה עם שכבה כפולה של נייר כסף ומניח במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
חוט קצביםחוט קצבים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מניחים את ההודו, השד בצד למטה, על נייר וצלוי 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
הסר את המחבת מהתנור והפוך את שד ההודו כלפי מעלה, משליך את נייר הכסף. צלוי עד חום זהוב מדחום מוכנס לתוך רשם הירך 160 מעלות, 30 עד 35 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בינתיים, להכין את הירקות: להמיס 2 כפות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את הנותרים 12 cipollinis ו 2 עלי קורנית ומבשלים עד הזהב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
בצל צ ' יפוליניבצל צ ' יפוליני
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את גזר לבן ומבשלים עד חום בהיר, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
10
הוסף 3 כוסות של מרק ערמונים שמורות ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -12 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד מזוגג, על 10 דקות יותר. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ערמוניםערמונים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
11
מעבירים את ההודו ללוח חיתוך ומניחים את מחבת הקלייה עם טפטוף על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
12
לטאטא בקמח עד השחמה, ואז לטאטא 2 1/2 כוסות של מרק ערמון. מבשלים עד שרוטב מעילים כף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת אחרת, מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מוסיפים את הערמונים השמורים ומבשלים עד קלוי, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, ואז מוסיפים לירקות המזוגגים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ערמוניםערמונים
15
להקציף את 2 כפות חמאה קרה, ולאחר מכן מערבבים בחומץ, עירית ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
16
מגישים את טורקיה עם ירקות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
17
צילום: סטיב ג ' ירלט