טורקיה עם ערמונים מזוגגים, גזר לבן ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה עם ערמונים מזוגגים, גזר לבן ופטריות. מנה אחת מכילה 1280 קלוריות, 125 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לימון, טימין, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו מלית עם נקניק איטלקי טורקיה, פטריות, ערמוני מים, פטריות ערמונים, קישואים וראקסית אדומה, ו פטריות בר עם ערמונים וקורנית (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את טורקיה יום לפני הקלייה: דופק 10 כפות חמאה, 2 כפות טימין קצוץ, פפריקה, 1/2 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית במעבד מזון עד בשילוב.
הסירו את הצוואר ואת הקרביים מהתורכיה; השליכו את הכבד ושמרו את הצוואר ואת שאר הקרביים. יבש את ההודו מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר. לשחרר את העור על השד, כפיות להחליק של חמאה מתובלת מתחת וחלק כדי לכסות את הבשר באופן שווה. לשפשף את העור עם שאר חמאה מתובלת. מתבלים את החלל במלח ופלפל וכל מיני דברים עם 2 cipollinis, 3 ענפי קורנית ואת גבעולי הפטרוזיליה. להכניס למקרר, לחשוף, בן לילה.
מבשלים את הצוואר, ערמונים, מרק ו 4 כוסות מים בסיר בינוני על אש נמוכה, מכוסה חלקית, עד ערמונים הם שמנמנים, 50 דקות עד 1 שעה. מסננים, משליכים את הצוואר, ושומרים את הערמונים ואת מרק בקערות נפרדות. (זה יכול להיעשות יום קדימה.)
להביא את טורקיה לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני הצלייה.
מניחים מדף במיקום הנמוך ביותר של התנור ולהסיר את המתלים האחרים; מחממים ל 400 מעלות. מתבלים את ההודו במלח ופלפל ומכניסים את חצאי הלימון לחלל. לקשור את הרגליים יחד עם חוט. קו מתלה צלייה עם שכבה כפולה של נייר כסף ומניח במחבת צלייה.
מניחים את ההודו, השד בצד למטה, על נייר וצלוי 45 דקות.
הסר את המחבת מהתנור והפוך את שד ההודו כלפי מעלה, משליך את נייר הכסף. צלוי עד חום זהוב מדחום מוכנס לתוך רשם הירך 160 מעלות, 30 עד 35 דקות יותר.
בינתיים, להכין את הירקות: להמיס 2 כפות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את הנותרים 12 cipollinis ו 2 עלי קורנית ומבשלים עד הזהב, כ 5 דקות.
מוסיפים את גזר לבן ומבשלים עד חום בהיר, כ 3 דקות.
הוסף 3 כוסות של מרק ערמונים שמורות ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -12 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד מזוגג, על 10 דקות יותר. תתחמם.
מעבירים את ההודו ללוח חיתוך ומניחים את מחבת הקלייה עם טפטוף על אש בינונית-גבוהה.
לטאטא בקמח עד השחמה, ואז לטאטא 2 1/2 כוסות של מרק ערמון. מבשלים עד שרוטב מעילים כף, על 5 דקות.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת אחרת, מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים את הערמונים השמורים ומבשלים עד קלוי, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, ואז מוסיפים לירקות המזוגגים.
להקציף את 2 כפות חמאה קרה, ולאחר מכן מערבבים בחומץ, עירית ופטרוזיליה קצוצה.
מגישים את טורקיה עם ירקות ורוטב.