קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

טורקיה Tetrazzini

טורקיה Tetrazzini
טורקיה Tetrazzini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 427 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם מרק הודו, טורקיה, פטריותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טורקיה Tetrazzini, טורקיה Tetrazzini, ו טורקיה Tetrazzini (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה עד לא ממש עשה-אל דנטה על פי הוראות החבילה (זה יסיים בישול בתנור.)
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מסננים, שוטפים ומניחים בצד. בסיר גדול, מחממים חמאה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים שום וקמח במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4
מוסיפים פטריות ומלח, ואז מטגנים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
יוצקים את היין ומאפשרים לו לבשל עם הפטריות במשך כמה דקות, או עד הנוזל מפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מפזרים קמח, ואז מערבבים את הפטריות עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
יוצקים את המרק ומערבבים, בישול עוד כמה דקות עד roux מתעבה. להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
8
חותכים גבינת שמנת לחתיכות ולהוסיף אותו לסיר. מערבבים אותו כדי להמיס (לא להיות מודאג אם גבינת שמנת נשאר חתיכות קטנות לזמן מה; זה יהיה להמיס בסופו של דבר!)
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את שאריות ההודו, הזיתים, האפונה, הבייקון והגבינות. מערבבים לשלב, הוספת מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שאריות הודושאריות הודו
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
10
מוסיפים את הספגטי המבושל ומערבבים אותו כדי לשלב. להתיז יותר מרק לפי הצורך; אתה רוצה את התערובת יש קצת לחות נוספת שכן הוא יבשל בתנור. אם זה קצת מרקי, זה בסדר!
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מבושלספגטי מבושל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
להוסיף עד 2 כוסות יותר של נוזל אם אתה חושב שזה צריך את זה.
12
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה גדולה ומפזרים את החלק העליון עם פירורי פנקו.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
13
אופים ב 350 מעלות f במשך 20 דקות, או עד התבשיל מבעבע והפירורים הם חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות