טורקיה Tetrazzini
טורקיה Tetrazzini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, שרי, חלב שהתאדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו טורקיה Tetrazzini, טורקיה Tetrazzini, ו טורקיה Tetrazzini (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפות חמאה במחבת גדולה, עמוקה וכבדה מעל חום בינוני.
מוסיפים פטריות ובצל ירוק, ומטגנים 8 עד 10 דקות או עד רך.
להמיס 2 כפות יותר חמאה במחבת, ולהוסיף קמח, ערבוב עד חלקה, על 1 דקה.
מוסיפים מרק עוף וחצי. מבשלים, ערבוב מדי פעם, 6 עד 8 דקות או עד מעובה קלות וחלק.
הסר מהחום; מערבבים ב 1/4 כוס פרמזן ו 3 המרכיבים הבאים. מקפלים בתערובת פטריות, פסטה מבושלת, טורקיה. חזור לחום בינוני, ומבשל עד מחומם היטב.
העברה לתבנית אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ ' (2-quart). ממיסים הנותרים 1 כף חמאה; לערבב פירורי לחם הנותרים 1 כף פרמזן.
מפזרים ציפוי שווה על צלחת.
מניחים על מתלה תנור באמצע, ואופים 25 עד 30 דקות או עד מבעבע ומתחיל חום.