קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

טטאקי בשר זנגביל עם רוטב טבילה לימון-סויה

טטאקי בשר זנגביל עם רוטב טבילה לימון-סויה
טטאקי בקר ג'ינג'ר עם רוטב טבילה לימון-סויה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 532 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו לימונים, רוטב סויה, מירין), ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. וזה טוב. מתכונים דומים: טטאקי בשר זנגביל עם רוטב טבילה לימון-סויה, סאטה בקר עם רוטב ג'ינג'ר טבילה, ו בשר טטאקי עם רוטב פונזו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. לשפשף 1 כף שמן על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים בשר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים בשר למחבת ומבשלים עד חום, פונה לעתים קרובות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מעבירים בקר למחבת צלייה. רוסטביף בתנור עד מדחום מוכנס למרכז רושם 54° עבור בינוני-נדיר, על 35 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
עלי תרד שלמיםעלי תרד שלמים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
שלב רוטב סויה הבא 6 מרכיבים בשקית פלסטיק resealable גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
7
מוסיפים בשר למרינדה. מכסים ומקררים עד בקר קר, פונה במרינדה מדי פעם, לפחות 4 שעות עד 1 יום. להשליך מרינדה מבשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
חותכים בשר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות. סדר בשר על צלחות. כפית תלוליות קטנות של דייקון, ג ' ינג ' ר ובצל ירוק על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צנון דייקוןצנון דייקון
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מקשטים עם פלחי לימון וshiso.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
10
מגישים עם קערות בודדות של רוטב טבילת לימון-סויה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס