קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

טימין-חזה ברווז צלוי עם רוטב תפוזים-יין

טימין-חזה ברווז צלוי עם רוטב תפוזים-יין
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? חזה ברווז צלוי קורנית עם רוטב תפוזים-יין יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 398 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קורנית, שאלוט, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו חזה ברווז ללא עצמות אלוהי עם רוטב יין פורט, חזה ברווז צרוב עם רוטב ברנדי כתום, ו חזה ברווז צלוי במחבת עם שרי, דבש ורוטב טימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים שמן זית למחבת nonstick עמיד 12 אינץ ' (עם לפחות 2-in.- צדדים גבוהים) מעל חום בינוני. כאשר חם, מוסיפים גזר, סלרי, שאלוט ושום; מערבבים לעתים קרובות עד שהירקות רפויים מעט ומתחילים להשחים, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים יין, מיץ תפוזים, 5 זרדים טימין ועלי דפנה; מגבירים את החום לגובה ומרתיחים, מערבבים מדי פעם, עד שהנוזל מצטמצם בכמחצית והוא מעט מתקתק, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך אמצעי זכוכית; אתה צריך בערך 1 כוס. זרוק ירקות. נגב מחבת יבשה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לשטוף חזה ברווז להתייבש טפיחה. להבקיע את העור של כל דפוס crosshatch, ביצוע חתכים על סנטימטר זה מזה, דרך העור לתוך שכבת השומן.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
5
מפזרים קלות בכל רחבי עם מלח ופלפל. הגדר אותו מחבת מעל חום בינוני גבוה; כאשר חם, שכב חזה ברווז, צד העור למטה, במחבת. מבשלים עד שמתחילים להשחים בתחתית, 1 1/2 עד 2 דקות. כף החוצה ולהשליך כל שומן במחבת. הפוך את השדיים מעל ומפזרים באופן שווה עם עלי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה ברווזחזה ברווז
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים מחבת עם ברווז לתנור 425. צלוי עד השחמה היטב על פני השטח אבל עדיין מעט ורוד במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדיקה), 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להעביר ברווז ללוח חיתוך rimmed ולתת לנוח במקום חם במשך 5 דקות. לרפרף ולהשליך שומן ממיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הגדר מחבת מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף הפחתת יין כתום ושמנת. מערבבים לעתים קרובות, מגרד את חתיכות השחמה מתחתית המחבת, עד שהרוטב רותח ומצפה את החלק האחורי של כף בשכבה דקה, 2 עד 3 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
נחלק את ארוגולה בין שש צלחות. פרוס חזה ברווז על פני הדגן ומאוורר באופן שווה על ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
10
רסס קצת רוטב תפוזים חם-יין על ברווז וירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
יוצקים הנותרים לתוך קנקן קטן לעבור, לאורחים להוסיף לפי הטעם.