טיפים לסינטה עליונים במרינדה בחריסה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סינטה טיפים עם ירקות, טיפים סינטה עם פטריות, ו Dijon Sirloin טיפים (מתכונים דומים).
הוראות
לחתוך סטייק לאורכו במחצית, ויצרו רצועות 2-3 אינץ ' רחב.
חותכים כל משולשים stripinto 2-3 אינץ'.
שלב 2tablespoons שמן זית, שום, סוכר, סויה, טימין, ו 2 כפיות harissa inlarge קערה; להקציף להתמזג.
מוסיפים בשר בקר; טוסטו מעיל באופן שווה. Marinate 30 דקות ב roomtemperature או לכסות להתקרר לפחות 2hours ועד 1 יום, משליך מדי פעם.
חום 2 מחבת גדולה כבדתעל חום גבוה.
מחבת מברשת generously עם שמן זית. מחלקים טיפים בשר ביןkillets. מבשלים עד שחום היטב על כל הצדדים, פונה עם מלקחיים, 6 עד 7 דקות פורמדיום-נדיר.
להקציף הנותרים 2 כפות oliveoil, 1 כף harissa, ו 2 כפותwater בקערה קטנה להתמזג היטב. מחית ים בטעם מלח.
טפטוף רוטב overbeef טיפים לשרת.
* רוטב צ ' ילה אדום צפון אפריקאי חריף;זמין בפחיות וצנצנות בחנויות מסוימות specialtyfoods ובשווקים במזרח התיכון.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.