קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

טיפים לסינטה עליונים במרינדה בחריסה

טיפים לסינטה עליונים במרינדה בחריסה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סינטה טיפים עם ירקות, טיפים סינטה עם פטריות, ו Dijon Sirloin טיפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחתוך סטייק לאורכו במחצית, ויצרו רצועות 2-3 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2
חותכים כל משולשים stripinto 2-3 אינץ'.
3
שלב 2tablespoons שמן זית, שום, סוכר, סויה, טימין, ו 2 כפיות harissa inlarge קערה; להקציף להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
HarissaHarissa
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים בשר בקר; טוסטו מעיל באופן שווה. Marinate 30 דקות ב roomtemperature או לכסות להתקרר לפחות 2hours ועד 1 יום, משליך מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
בקר ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
חום 2 מחבת גדולה כבדתעל חום גבוה.
7
מחבת מברשת generously עם שמן זית. מחלקים טיפים בשר ביןkillets. מבשלים עד שחום היטב על כל הצדדים, פונה עם מלקחיים, 6 עד 7 דקות פורמדיום-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
להעביר טיפים בשר למגש.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
להקציף הנותרים 2 כפות oliveoil, 1 כף harissa, ו 2 כפותwater בקערה קטנה להתמזג היטב. מחית ים בטעם מלח.
מרכיבים שתצטרך
HarissaHarissa
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
טפטוף רוטב overbeef טיפים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
11
* רוטב צ ' ילה אדום צפון אפריקאי חריף;זמין בפחיות וצנצנות בחנויות מסוימות specialtyfoods ובשווקים במזרח התיכון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.