Tirado de Mahi Mahi הוא a ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 422 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 121 אוהדים. אם יש לך פפריקה, חומץ יין, מיץ אשכוליות אודם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. נסו Macadamia אגוז קרום עבור דגים-Mahi Mahi, סלמון, Swordfish, אורנג'Roughy, פסטו קרוש מהי-מהי עם עגבניות שלפוחיות ורוטב חמאת לימון, ו קוקוס ליים Mahi Mahi טאקו עם טקילה ספוגה סלסה אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא יחד את המיץ, 1/4 כוס חומץ, 1/4 כוס שמן זית, דבש, מלח ופלפל לפי הטעם.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מוסיפים את הבצלים ואת חלפיניו, לזרוק מעיל ולתת לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה גריל הדג.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
3
מחממים גריל (גז או פחם) לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
4
מברישים את הדג בצד אחד עם שמן קנולה ומפזרים מלח, פלפל, פפריקה ו 2 כפיות כמון. הפוך, מברשת את הצד השני עם שמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
נוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריט
(או או רגיל)
5
מניחים את התבלינים-שפשף בצד למטה על הגריל, לכסות ולבשל עד הצד הראשון הוא פריך וזהוב-חום, 5 עד 6 דקות. Flip וקוק חשפו עוד 5 או כך דקות, עד שרק בקושי מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
6
מניחים את הדג על מגש העליון עם תערובת בצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריט
7
תן לדגים לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים שמן זית, את השאר1 כף חומץ יין אדום, 1/2 הנותרים כמון, כוסברה, מלח ופלפל ולזרוק בעדינות לשלב. לגרד את רוב תערובת הבצל מהדגים, כפית את תערובת המנגו על פני החלק העליון, מקשטים עם עלי כוסברה שלמים ומגישים.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.