טירמיסו דלעת הוא קינוח ים תיכוני. מנה אחת מכילה 513 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. אם יש לכם בהישג יד ליידפינגרס, מחית דלעת, גבינת שמנת בלוק ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. 46 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 52% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טירמיסו דלעת עם רוטב קרמל חמאת דלעת עבור , טירמיסו דלעת וטירמיסו דלעת .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
אבזור מיוחד: 8 מיני מנות זוטות מזכוכית או כוסות קינוח
3
טורפים בקערת ערבוב בינונית את מחית הדלעת, גבינת השמנת, הסוכר החום ותבלין פאי הדלעת. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת הכבדה עם הסוכר והוניל לפסגות בינוניות. מקפלים שלושה רבעים מהקצפת לתערובת הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
1/2 כוס נשיקות הרשי
דלעת משומר
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כָּתֵף
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
4
להרכבה: בקערה קטנה משלבים את התה עם מיץ התפוזים והרום המתובל אם משתמשים. פורסים את ה-ladyfingers לחצי. טובלים 2 חצאי אצבעות בתערובת התה ומניחים בשכבה אחת בתחתית כוס קינוח. למעלה עם כ-1/4 כוס מתערובת הדלעת. חוזרים על הפעולה עם שכבה נוספת של ליידיפינגרס ספוגים ושכבה נוספת של תערובת הדלעת. מלמעלה עם כף קצפת. חזור על הפעולה עם שאר הכוסות והמרכיבים.
טירמיסו עובד ממש טוב עם קרם שרי, יין פורט וקיאנטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.