טמאלס בקר חריף
טמאלס בקר חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 899 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לך גבינת מונטריי ג'ק, מים, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 66%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: טמאלס בקר, כל-בשר טמאלס, ו טמאלס בקר צ'יפוטלה.
הוראות
מניחים קליפות תירס בסיר גדול ויוצקים עליהם מים רותחים, ומניחים להשרות למשך 30 דקות.
מסננים ומייבשים ומשאירים לח אך לא רטוב.
חותכים את הגרעינים מן התירס שווה על 1 1/2 כוסות. מכמות זו, מחית 1 כוס מהגרעינים במעבד מזון והשאיר את הגרעינים האחרים שלמים. הניחו בצד.
מחממים שמן זית ומטגנים בצל עד שקוף.
מוסיפים בקר טחון, רסק עגבניות, אבקת צ ' ילי, כמון, מלח סלרי ומלח ופלפל, ומבשלים עד להשחמה.
מסננים שומן נוסף ומחלקים לכמויות שוות לכל מספר הטמאלים שתכין.
שלב קמח תירס, מלח ו -1 כוס מים בקערת ערבוב. מביאים לרתיחה עוד 1 כוס מים ומערבבים פנימה תערובת קמח תירס, תוך ערבוב מתמיד עד להסמכה.
מסירים מהאש ומקציפים פנימה חמאה, אבקת אפייה, תירס מחית, גרעיני תירס שלמים וג ' לפנו.
הטמאלים נאכלים ישירות מעטפות קליפות התירס בהן הם מאודים. להכנת מעטפות טמלה לאידוי: קרעו קליפות תירס לרצועות. חלקם יהיו ארוגים יחד צריך להיות לפחות סנטימטר רחב. תזדקק גם לכ -16 רצועות צרות יותר (רוחב 1/4 עד 1/2 אינץ') כדי לאבטח את קצות הטמאלים.
הנח 4 רצועות או כך זה לצד זה, ולאחר מכן לארוג עוד 4 או כך דרך בצורה בניצב לעשות 8 מלבנים על 8 אינץ ' מרובע. כל טמלה תתמלא בכמויות שוות של תערובת התירס, תערובת הבקר והגבינה. כף מעט מתערובת התירס (בין 2 ל -4 כפות) למרכז כל מארז טמלה ונמרח ליצירת שכבה. ואז כף כמות אחידה של תערובת הבקר הטחון למרכז תערובת התירס על כל טמלה. תערובת בקר עליונה עם כמויות שוות של גבינה על כל טמלה. בשלב זה, התחל 1 או 2 מחבתות מים רותחים, שכל אחת מהן מצוידת במתלה מהביל (תזדקק למרחב אידוי מספיק מעל המחבתות כדי להכיל את הטמאלס.) מקפלים את קליפות התירס כך שמילוי התירס עוטף את מילוי הבשר והגבינה. אבטח את קצות תרמילי הטמאלס על ידי קשירה סגורה עם חתיכות קליפת תירס.
מניחים טמאלס על מתלים ומכוסים באדים - למשך כ -20 דקות עד חצי שעה, ומחדשים מים במחבת(ים) לפי הצורך.