טמפה שעועית ירוקה מוקפץ עם רוטב בוטנים
טמפה שעועית ירוקה מוקפץ עם רוטב בוטנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 330 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל ירוק, רוטב סויה דל נתרן, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: טמפה מוקפץ עם מתכון רוטב שעועית שחורה, בוטנים טמפה מוקפץ עם אטריות סובה, ו ירקות מוקפצים דל מספוא עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר.
הוראות
כדי להכין רוטב בוטנים, לשלב 1/4 כוס מים, 1 כף סוכר חום, 3 כפות חמאת בוטנים, 1 כפית Sriracha, ו 1 כפית רוטב סויה בקערה בינונית, ערבוב היטב עם ויסקי. תניח בצד.
כדי להכין מוקפץ, לשלב 2 כפיות סוכר, 5 כפיות רוטב סויה, 1 כפית Sriracha, ושום בקערה קטנה, ערבוב עם מקציף.
מחממים מחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כף שמן שומשום למחבת, מתערבל למעיל.
מוסיפים טמפה וחצי תערובת רוטב סויה; מוקפץ במשך 5 דקות או עד טמפה הוא חום זהוב.
הסר תערובת טמפה מן המחבת, ולשמור על חם.
מוסיפים 2 כפיות שמן שנותרו למחבת, מסתחררים למעיל.
מוסיפים גזר, פלפל ושעועית ירוקה למחבת; מוקפץ 3 דקות.
הוסף 1/2 כוס מים; להפחית את החום בינוני. כיסוי ומבשלים במשך 5 דקות או עד שעועית הם פריך במכרז. מערבבים במחצית הנותרת של תערובת רוטב סויה, תערובת טמפה, חצי בצל, ונבטי שעועית; מבשלים 2 דקות או עד נבטים רכים.
מגישים עם רוטב בוטנים וחצי הנותרים של בצל.
משחק יין: Hogue Late Harvest Riesling ($1
יש מגע מפתה של מתיקות מן אפרסק צפוף הערות משמש כדי לאזן את Sriracha מתובל. יחד עם זאת, חומציות ריחנית שלה חותך דרך הטעמים העשירים של חמאת בוטנים ושמן שומשום. -- ג ' פרי לינדנמות