קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות21
מגזין

טנדרלוין בקר מצופה פקאן עם ערער Jus

טנדרלוין בקר מצופה פקאן עם ערער Jus
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? פילה בקר מצופה פקאן עם ערער Jus יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 889 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שאלוט, חלמונים, גרגרי ערער ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: פקאן בשר חזיר מצופה בטנדרלוין, בשר חזיר מצופה פקאן, ו טנדרלוין הודו מצופה פקאן עם סלסה אפרסק בגריל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מתבלים את הפילה במלח ופלפל. בכל אחד 2 מחבתות עמוקות גדולות, להמיס 1 כף חמאה ב 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
הוסף את tenderloins למחבתות ומבשלים על חום גבוה עד השחמה בכל רחבי, על 8 דקות.
4
העברה למתלה ולתת מגניב מעט.
5
בקערה קטנה, מערבבים את הקטשופ, החרדל והחלמונים ומברישים את התערובת על כל הפינות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מעבירים את הבשר למחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
מפזרים את אגוזי פקאן בכל רחבי ולחץ כדי לעזור להם לדבוק. צלוי באמצע התנור במשך כ -25 דקות, עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של כל tenderloin רושמים 125 עבור בינוני-נדיר. מכסים את הצלי באופן רופף עם נייר אם ציפוי חומים מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
בינתיים, לשפוך את השומן באחד המחבתות המשמשות להשחמת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
הוסף 1 כף של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
11
מוסיפים את שאלוט, שום וגזר ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך רק מתחיל חום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
12
מוסיפים את רסק העגבניות ואת גרגרי ערער ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
13
מוסיפים את היין ומבשלים על אש מתונה, מגרדים את כל חתיכות השחמה דבוקות לתחתית המחבת, עד שהרוטב מתעבה מעט מצטמצם ל-1/2 כוס, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוסיפים את המשטח ומביאים לרתיחה. מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר לתוך סיר קטן, לחיצה קשה על המוצקים. מתבלים את jus עם מלח ופלפל ומערבבים את שארית 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
15
לגלף את הצלי ולשרת עם jus ערער בצד.