קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

טנדרלוין בקר עם הפחתת נמל חמוציות וחמאת גורגונזולה

טנדרלוין בקר עם הפחתת נמל חמוציות וחמאת גורגונזולה
זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו garnishes: גזר תינוק קלוי, נמל, שאלוט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שיפודי בשר בקר עם פלפל מנמל חמוציות ריליש וגורגונזולה, בשר טנדרלוין עם הפחתת שזיף פורט-ביץ, ו סטייק טנדרלוין בקר עם הפחתת נמל וגבינה כחולה.

הוראות

1
Secure tenderloin במרווחים של 2" עם מחרוזת כבדה.
2
מניחים פילה בתיק מקפיא גדול zip-top.
3
שלב נמל הבא 4 מרכיבים; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
יציאהיציאה
4
יוצקים מרינדה מעל tenderloin; חותם. להשרות במקרר 2 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
5
הסר tenderloin מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
6
יוצקים נוזל דרך מסננת רשת לתוך קערה; שום מילואים מוצקים להשליך. הגדר 1 מרינדה כוס בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים פילה על מחבת מטלית משומנת קלות. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של tenderloin.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
8
מניחים פילה בתנור שחומם מראש 425. מיד להפחית את החום ל 350; אופים, חשוף, במשך 1 שעה או עד רשם מדחום 145 (נדיר בינוני) ל 160 (בינוני) או במידה הרצויה של doneness.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
10
הסר מחרוזת.
11
שלב שום שמור 1 כוס מרינדה שמורות בסיר קטן; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות או עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
12
להסיר ולהשליך שום. מערבבים ברוטב חמוציות, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה; כיסוי ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
מקשטים, אם תרצה.
14
מגישים עם הפחתת חמוציות וחמאת Gorgonzola.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
צמצוםצמצום
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
יציאהיציאה
15
הערה: לצלות את הירקות לקישוט, לטפטף קלות עם שמן זית, ומפזרים מלח ופלפל. צלוי ב 450 במשך 15 דקות, ערבוב פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק