קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

טנדרלוין בקר עם יין אדום ורוטב מח

טנדרלוין בקר עם יין אדום ורוטב מח
בשר טנדרלוין עם יין אדום ורוטב מח נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 59 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 961 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו יין, עלה דפנה, קציצות בשר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פילה בקר ברוטב יין אדום, פילה בקר ברוטב יין אדום, ו פילה בקר ברוטב פטריות יין אדום.

הוראות

1
יש לשטוף marrowbones ולספוג במים חמים כדי לכסות 10 דקות. לחץ על עצם 1 עם האגודל בקצה העצם עם פתיחה קטנה יותר, דוחף מח החוצה בקצה השני. השלך עצם וחזור עם עצמות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
2
חותך מח לרוחב לתוך 1/8 אינץ ' עבה סיבובים. לכסות את מח עם מים קרים בקערה וצינה, שינוי מים פעמיים, 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1
מרתיחים יין, שאלוט, פטריות, גזר, טימין, עלה דפנה, ופלפל בסיר כבד 3 ליטר עד מופחת על 1/2 כוס, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים ציר עגל וחוזרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך סיר כבד 2 ליטר, לחיצה על והשלכת מוצקים. החזר את הרוטב לרתיחה. מערבבים יחד arrowroot ו Madeira ולהקציף לרוטב. מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד מעובה מעט, כ 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים במלח ועונה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים תנור ל-350F.
2
טפיחה יבש בקר ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים שמן וחמאה במחבת קטנה חסינת אש מעל חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז בקר חום היטב מכל הצדדים, כ -10 דקות. שים מחבת צלייה עם בשר באמצע התנור וצלי עד מדחום קריאה מיידית מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לאוגרים מרכז 54° עבור בינוני נדיר, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד 10 דקות, ואז לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
1
מביאים מרק, מים ומלח לסיר קטן ומבשל.
מרכיבים שתצטרך
2
מח ניקוז ולהעביר עם כפית מחוררת לסיר. צדת בשעה רתיחה חשופה 8 דקות.
3
להביא רוטב לרתיחה ולהוסיף מח באמצעות כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים קצת רוטב על בשר פרוס ומגישים שארית בצד. אם תרצה, לארגן סיבובים מח בין פרוסות בשר עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
5
הערה של טבחים: רוטב (לפני הוספת מח) יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב, חשוף, ואז רגוע, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך