טנדרלוין בקר עם רוטב יין אדום, תרד מוקרם וצ'יפס Truffled
טנדרלוין בקר עם רוטב יין אדום, תרד מוקרם, וצ'יפס Truffled עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 570 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חומץ יין, פטריות, עלי קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: טנדרלוין בקר עם רוטב יין אדום, תרד מוקרם וצ'יפס Truffled, פילה בקר ברוטב יין אדום, ו פילה בקר ברוטב יין אדום.
הוראות
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף שאלוט ופטריות; sauté עד מכרז, על 12 דקות.
מפזרים סוכר מעל; sauté עד תערובת הוא חום עמוק, כ 4 דקות יותר.
מוסיפים חומץ; מערבבים עד הנוזל מתאדה, על 1 דקה.
מוסיפים יין; מרתיחים עד מופחתים בחצי, כ -20 דקות.
מוסיפים את שני המרקים, קורנית, פלפל ועלה דפנה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מבשלים חשפו 35 דקות כדי למזג טעמים, ערבוב מדי פעם.
מסננים רוטב דרך מסננת בסדר לתוך סיר קטן; להשליך מוצקים.
מערבבים חמאה וקמח בקערה קטנה. להביא רוטב להתבשל מעל חום בינוני גבוה; בהדרגה לטאטא בתערובת קמח. מבשלים עד רוטב מצטמצם 1 1/4 כוסות, על 5 דקות. (רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. לחמם מחדש על חום בינוני.)
מניחים מדף על תבנית אפייה מעוטרת.
מפזרים בשר בנדיבות עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מוסיפים בשר למחבת ומבשלים עד חום מכל הצדדים, כ 5 דקות.
מעבירים בשר למדף על תבנית אפייה. צולים בתנור עד מדחום מוכנס למרכז של רשם בשר 49° עבור בינוני-נדיר, על 35 דקות.
להעביר בשר בקר לחיתוך קרש ולתת לנוח 10 דקות.
מרתיחים קצפת בסיר גדול כבד עד מופחת בחצי, על 4 דקות.
להוסיף חצי תרד לסיר ולזרוק רק עד תרד מתחיל לנבול, על 1 דקה.
להוסיף תרד שנותר סיר; לזרוק רק עד כל התרד הוא נבול, על 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
חותכים בשר טנדרלוין לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מחלקים תרד מוקרם בין 6 צלחות. למעלה עם פרוסות בשר, חלוקת שווה. רוטב כפית שוב ושוב סביב בשר בקר. מחלקים צ ' יפס Truffled בין צלחות לשרת.