טנדרלוין בקר עם שיטאקה-רוטב יין אדום
בשר טנדרלוין עם רוטב שיטאקי-יין אדום נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם סטייקים בשר בקר, מרק בשר בקר פחות נתרן, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סטייק פילה בקר עם רוטב פטריות שיטאקי, פילה בקר ברוטב יין אדום, ו פילה בקר ברוטב יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים סטייקים באופן שווה עם 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל; להפריש.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים סטייקים; מבשלים 3 עד 4 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
הסר סטייקים מחבת; להתחמם.
להפחית את החום בינוני; להוסיף שאלוט, שום, ופטריות. סאוט 2 דקות.
מוסיפים יין, 1/2 מרק בשר כוס, טימין, נשאר 1/4 כפית מלח, ונשאר 1/4 כפית פלפל. הגבר את החום לגובה בינוני, ובשל 7 דקות, תוך ערבוב מדי פעם וגירוד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מערבבים עמילן תירס ונותר 1/2 מרק בשר כוס בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קורנפלור למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. להחזיר סטייקים למחבת, ומבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.