טקסס בלקברי ואמפנדות תות
המתכון טקסס אוכמניות ו Empanadas תות יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בערך 1 שעה ו 13 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 1151 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. אם יש לך סוכר, אוכמניות, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו אמפנדס תות בצורת לב, Empanadas הודו ופירה תפוחי אדמה-Empanadas De Pavo, ו Empanadas De Flor De Calabaza (Squash Blossom Empanadas) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, לשלב קמח, סוכר, מלח ואבקת אפייה ומערבבים היטב.
הוסף קיצור לשבור אותו ביד עד שהוא דומה קמח תירס.
הוסף ציר עוף ללוש עד הכל משולב.
תן לו לנוח, מכוסה, לפחות 30 דקות בצידנית.
בינתיים, לעשות את המילוי.
מערבבים אוכמניות, תותים, גבינת עיזים וסוכר ומערבבים היטב.
כאשר הבצק מקורר, מגלגלים אותו לעובי 1/4 אינץ'על משטח מקורנן קלות עם מערוך.
חותכים עיגולים מהבצק עם חותך עגול 4 אינץ'. כפית כף גדושה של מילוי למרכז כל עיגול בצק. מקציפים את הביצים והמים יחד בקערה קטנה.
מברשת את הביצה לשטוף את כל הקצוות של הבצק. מקפלים את הבצק על המילוי כדי להפוך את העיגולים לחצי ירחים. מקמט את הקצוות עם הקוצים של מזלג לאטום את הבצק סגור.
מחממים מחבת, ממלאים חצי דרך בשמן בוטנים, ל-350 מעלות פ.
מטגנים את אמפנדס עד חום זהוב, כ 6 עד 8 דקות, הופכים אותם מדי פעם עם מלקחיים.