טקסס גיליון עוגה V
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם חלב, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 26%. מתכונים דומים: עוגת גיליון שוקולד רטרו של אמא (Aka עוגת גיליון טקסס), טקסס גיליון עוגה, ו טקסס גיליון עוגה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10x15 אינץ'.
מערבבים את הקמח, סוכר, סודה לשתייה ומלח. מקציפים את השמנת החמוצה והביצים. תניח בצד. ממיסים את החמאה על נמוך בסיר, מוסיפים את המים ו 5 כפות קקאו. מביאים תערובת לרתיחה ואז מסירים מהחום. אפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן מערבבים תערובת קקאו לתוך תערובת הביצה, ערבוב עד מעורבב.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי.
עבור הדובדבן: בסיר גדול, לשלב את החלב, 5 כפות קקאו ו 1/2 כוס חמאה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום. מערבבים את הסוכר' ממתקים ווניל, ואז לקפל את האגוזים, ערבוב עד מעורבב.
מורחים ציפוי על עוגה חמה.