טרוטה גרמנית בגריל
טרוטה גרמנית בגריל הוא מתכון אירופאי המגיש 35. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם עלי דפנה, פלפל טחון, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. , שהוא מוצק. נסו פורל בגריל עם סלט רומיין בגריל, פורל שלם בגריל, ו פורל בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
אם הטרוטה קפואה, הפשרה.יש לשטוף ולייבש את הדג, להסיר את הראשים אם אתה רוצה.
חותכים 3 חתכים רדודים בכל צד של הדג.לשפשף דגים עם מלח ופלפל, ולסדר זה לצד זה במחבת או צלחת מלבנית.
מערבבים יין, מיץ לימון וקליפה.
יוצקים את התערובת על דגים ולתת לרבד במשך 2 שעות, מפנה כמה פעמים.השתמש גריל חוט כפול צירים ולהפיץ את עלי המפרץ על צד אחד.
מסננים את הטרוטה ומסדרים מעל עלי המפרץ.
מברשת למעלה עם חמאה מומסת.סגור את הגריל, ולמקם אותו 5 אינץ ' על חום.גריל 20 דקות; הפעל מתלה מספר פעמים ולהוסיף חמאה מומסת לדגים.השליכו את עלי המפרץ.
מגישים דגים עם רבעי לימון ועגבניות בגריל.