קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

טרטיפלט

טרטיפלט
טרטיפלט עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. . גשו לסופר וקנו בייקון, גבינת ברי עגולה, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. נסו טרטיפלט שמנת, הטרטיפלט של מרי קדוגן, ו טרטיפלט-גבינה מותכת אלפיני, בייקון ותפוחי אדמה גראטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים, ואז למקם בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
4
מחממים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים בבייקון, וממשיכים לבשל ולערבב עד הבייקון הוא השחמה ומתחיל לפריך, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
5
מערבבים תערובת בצל לתפוחי האדמה. מערבבים את קרם פרש ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
קרם פרשקרם פרש
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מורחים תערובת תפוחי אדמה לתבנית אפייה מוכנה, ומסדרים את גבינת ברי פרוסה על גבי. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פלפל ארבולפלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד אלומיניום. החזירו את המחבת לתנור והמשיכו לאפות עד שתבלו, 10 עד 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק