קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

טריו פירות טריים: ליים, אבטיח ואננס

טריו פירות טריים: ליים, אבטיח ואננס
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? טריו קרח פירות טריים: סיד, אבטיח & אננס יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו אבטיח, סוכר, גרידת ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אבטיח אגרוף עם סיד טרי ונענע כתוש, מטבל פרי ליים אננס, ו מוחיטו פירות אננס ותשוקה טריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ליים
מרכיבים שתצטרך
2
הכן סירופ פשוט
מרכיבים שתצטרך
3
שלב את הסוכר והמים בסיר להגדיר מעל חום בינוני. מערבבים עד הסוכר מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום ולאפשר לסירופ להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את מיץ הסיד ומקפיאים
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים את הסירופ הפשוט ומיץ ליים במחבת אפייה nonreactive 9 על 11 אינץ ומערבבים את גרידת הסיד. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומניחים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
7
לאחר 1 שעה, מערבבים היטב את התערובת, באמצעות מזלג. חזור למקפיא לעוד שעה, ואז מערבבים שוב. אפשר לתערובת להקפיא לפחות 6 שעות או לילה (אין צורך להמשיך לערבב לאחר שעשית את זה פעמיים).
8
לשרת
9
הסר את המחבת מהמקפיא ולאפשר לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 5 דקות. בעזרת מזלג, לגרד את קרח הפרי ולהגיש אותו בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
10
אבטיח
מרכיבים שתצטרך
11
הכן סירופ פשוט
מרכיבים שתצטרך
12
שלב את הסוכר והמים בסיר להגדיר מעל חום בינוני. מערבבים עד הסוכר מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
13
הסר מהחום ולאפשר לסירופ להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
14
מחית אבטיח להקפיא
מרכיבים שתצטרך
15
מחית את חתיכות אבטיח (זה בסדר אם זרעים קטנים עדיין מחוברים) בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
16
יוצקים את הסירופ הפשוט, מיץ ליים, ו רסק אבטיח ב 9 על ידי 11 אינץ מחבת אפייה לא מגיבה ומערבבים היטב. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומניחים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
17
לאחר 1 שעה, מערבבים היטב את התערובת, באמצעות מזלג. חזור למקפיא לעוד שעה, ואז מערבבים שוב. הפעם לאפשר לתערובת להקפיא לפחות 6 שעות או לילה (אין צורך להמשיך ערבוב לאחר שעשית את זה פעמיים).
18
לשרת
19
הסר את המחבת מהמקפיא ולאפשר לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 5 דקות. בעזרת מזלג, לגרד את קרח הפרי ולהגיש אותו בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
20
אננס
מרכיבים שתצטרך
21
הכן סירופ פשוט
מרכיבים שתצטרך
22
שלב את הסוכר והמים בסיר להגדיר מעל חום בינוני. מערבבים עד הסוכר מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
23
הסר מהחום ולאפשר לסירופ להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
24
רסק את האננס והקפא
מרכיבים שתצטרך
25
מחית את חתיכות האננס בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
26
יוצקים את הסירופ הפשוט פירה אננס במחבת אפייה nonreactive 9 על 11 אינץ ומערבבים היטב. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומניחים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
27
לאחר 1 שעה, מערבבים היטב את התערובת באמצעות מזלג. חזור למקפיא לעוד שעה, ואז מערבבים שוב. הפעם לאפשר לתערובת להקפיא לפחות 6 שעות או לילה (אין צורך להמשיך ערבוב לאחר שעשית את זה פעמיים).
28
לשרת
29
הסר את המחבת מהמקפיא ולאפשר לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 5 דקות. בעזרת מזלג, לגרד את קרח הפרי ולהגיש אותו בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
30
הערות בישול
31
TECHNIQUESMaking סירופ פשוט
מרכיבים שתצטרך
32
סירופ פשוט הוא השם שניתן לסוכר מומס במים. זה לא מספיק רק לערבב קצת סוכר במים; זה צריך להיות מחומם קלות כך הסוכר למעשה מתמוסס. זה נעשה כדי למנוע מרקם מחוספס. הכנה מראש זה בהחלט מתכון שחייב להיות מוכן מראש כי הקרחונים צריכים כמה שעות כדי להקפיא כראוי. לאחר הקרחונים הוקפאו, הם יכולים להיות שרוטים, להציב במיכלים אטומים, קפוא עד הצורך-המרקם יהיה בסדר. ניתן לשמור את הקרחונים הקפואים במקפיא למשך כמה שבועות. אם אתה שומר על הקרחים שלך קפואים, למנוע את הקרח לספוג טעמים מהמקפיא על ידי גלישת לחלוטין את מיכלי האחסון עם ניילון נצמד. זה יבטיח סביבה אטומה.
מרכיבים שתצטרך
33
Reprinted with permission from Simply Mexican by Lourdes Castro, copyright © 200
34
צילום זכויות יוצרים © 2009 על ידי לוסי שפר. פורסם על ידי Ten Speed Press.