טריו פירות טריים: ליים, אבטיח ואננס
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? טריו קרח פירות טריים: סיד, אבטיח & אננס יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו אבטיח, סוכר, גרידת ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אבטיח אגרוף עם סיד טרי ונענע כתוש, מטבל פרי ליים אננס, ו מוחיטו פירות אננס ותשוקה טריים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את הסוכר והמים בסיר להגדיר מעל חום בינוני. מערבבים עד הסוכר מומס לחלוטין.
הסר מהחום ולאפשר לסירופ להתקרר.
מוסיפים את מיץ הסיד ומקפיאים
יוצקים את הסירופ הפשוט ומיץ ליים במחבת אפייה nonreactive 9 על 11 אינץ ומערבבים את גרידת הסיד. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומניחים במקפיא.
לאחר 1 שעה, מערבבים היטב את התערובת, באמצעות מזלג. חזור למקפיא לעוד שעה, ואז מערבבים שוב. אפשר לתערובת להקפיא לפחות 6 שעות או לילה (אין צורך להמשיך לערבב לאחר שעשית את זה פעמיים).
הסר את המחבת מהמקפיא ולאפשר לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 5 דקות. בעזרת מזלג, לגרד את קרח הפרי ולהגיש אותו בקערה קטנה.
שלב את הסוכר והמים בסיר להגדיר מעל חום בינוני. מערבבים עד הסוכר מומס לחלוטין.
הסר מהחום ולאפשר לסירופ להתקרר.
מחית את חתיכות אבטיח (זה בסדר אם זרעים קטנים עדיין מחוברים) בבלנדר עד חלקה.
יוצקים את הסירופ הפשוט, מיץ ליים, ו רסק אבטיח ב 9 על ידי 11 אינץ מחבת אפייה לא מגיבה ומערבבים היטב. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומניחים במקפיא.
לאחר 1 שעה, מערבבים היטב את התערובת, באמצעות מזלג. חזור למקפיא לעוד שעה, ואז מערבבים שוב. הפעם לאפשר לתערובת להקפיא לפחות 6 שעות או לילה (אין צורך להמשיך ערבוב לאחר שעשית את זה פעמיים).
הסר את המחבת מהמקפיא ולאפשר לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 5 דקות. בעזרת מזלג, לגרד את קרח הפרי ולהגיש אותו בקערה קטנה.
שלב את הסוכר והמים בסיר להגדיר מעל חום בינוני. מערבבים עד הסוכר מומס לחלוטין.
הסר מהחום ולאפשר לסירופ להתקרר.
מחית את חתיכות האננס בבלנדר עד חלקה.
יוצקים את הסירופ הפשוט פירה אננס במחבת אפייה nonreactive 9 על 11 אינץ ומערבבים היטב. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומניחים במקפיא.
לאחר 1 שעה, מערבבים היטב את התערובת באמצעות מזלג. חזור למקפיא לעוד שעה, ואז מערבבים שוב. הפעם לאפשר לתערובת להקפיא לפחות 6 שעות או לילה (אין צורך להמשיך ערבוב לאחר שעשית את זה פעמיים).
הסר את המחבת מהמקפיא ולאפשר לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 5 דקות. בעזרת מזלג, לגרד את קרח הפרי ולהגיש אותו בקערה קטנה.
TECHNIQUESMaking סירופ פשוט
סירופ פשוט הוא השם שניתן לסוכר מומס במים. זה לא מספיק רק לערבב קצת סוכר במים; זה צריך להיות מחומם קלות כך הסוכר למעשה מתמוסס. זה נעשה כדי למנוע מרקם מחוספס. הכנה מראש זה בהחלט מתכון שחייב להיות מוכן מראש כי הקרחונים צריכים כמה שעות כדי להקפיא כראוי. לאחר הקרחונים הוקפאו, הם יכולים להיות שרוטים, להציב במיכלים אטומים, קפוא עד הצורך-המרקם יהיה בסדר. ניתן לשמור את הקרחונים הקפואים במקפיא למשך כמה שבועות. אם אתה שומר על הקרחים שלך קפואים, למנוע את הקרח לספוג טעמים מהמקפיא על ידי גלישת לחלוטין את מיכלי האחסון עם ניילון נצמד. זה יבטיח סביבה אטומה.
Reprinted with permission from Simply Mexican by Lourdes Castro, copyright © 200
צילום זכויות יוצרים © 2009 על ידי לוסי שפר. פורסם על ידי Ten Speed Press.