יוגורט פירות ליים ומנגו מפתח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל Parfaits יוגורט מפתח ליים ומנגו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 687 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, מנגו, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Parfaits יוגורט מנגו-תות, Parfaits מנגו ליים, ו מנגו ליים ריקוטה Parfaits (מתכונים דומים).
הוראות
להביא חלב, חמאה, וחצי סוכר לרתיחה בסיר כבד.
מקציפים הנותרים סוכר, ביצים, חלמון ביצה, ו קורנפלור במהירות בינונית-נמוכה עם מערבל חשמלי עד מעורבב. לאט לאט לשפוך חצי תערובת חלב חם לתוך תערובת ביצה, מכה במהירות נמוכה. מקציפים בתערובת החמה הנותרת. מבשלים מעל חום בינוני על 5 דקות או עד שהתערובת מתעבה. (לא להרתיח.)
הסר מהחום, ומערבבים יוגורט. מחלקים תערובת ל 2 מנות.
תהליך 1 מנגו בבלנדר עד חלקה. מערבבים לתוך 1 חלק של תערובת יוגורט. כיסוי וצינה. פרוס מנגו שנותר. כיסוי וצינה.
מערבבים מיץ ליים לתוך החלק השני של תערובת יוגורט. כיסוי וצינה.
חותכים עוגה פאונד לתוך 12 פרוסות, ולהפיץ ריבה על צד אחד של כל פרוסה.
מניחים 2 כפות תערובת מנגו ו 2 כפות תערובת סיד לתוך כל 6 (1 1/2 כוס) parfait או כוסות יין. למעלה כל אחד עם פרוסת עוגה 1.
מסדרים פרוסות תות סביב בתוך משקפיים.
מוסיפים 3 כפות תערובת מנגו ופרוסות העוגה שנותרו. מסדרים פרוסות מנגו סביב משקפיים, ומעל עם תערובת 3 כפות סיד.
מקציפים קרם עם מיקסר חשמלי עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקטרת או קצפת קצפת מעל פרפה. צ ' יל parfaits 2 עד 6 שעות.