יוגורט תוצרת בית
יוגורט תוצרת בית עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 153 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. נסו יוגורט טבעוני תוצרת בית (יוגורט טופו), יוגורט תוצרת בית, ו יוגורט תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
התחל על ידי ניקוי ועיקור כל הציוד והכלים שלך, כמו גם משטח העבודה שלך. רוב הכלים ומכולות האחסון ניתנים לחיטוי במדיח הכלים (בחלק מהמכונות יש הגדרה לחיטוי). לחלופין, לעקר הכל במים רותחים.
הכן אמבט קרח, מילוי קערה גדולה או לשקוע עם קרח.
לצרף מדחום ממתקים לסיר כבד, גדול ולהוסיף את החלב.
מניחים את הסיר על חום מתון ומחממים את החלב עד שהוא מגיע לפחות 180 ° f או שחין, ערבוב מדי פעם כדי למנוע עור להיווצר ולוודא החלב לא לחלוח או לרתוח. לחלופין, מניחים את החלב בקערת מיקרוגל גדולה או כוס גדולה למדידת כוס עם זרבובית (עבור מזיגה קלה) ומיקרוגל אותו במרווחים של 2-3 דקות, עד שהוא מגיע 180° או שחין.
הסר את החלב מהחום ולאפשר לו להתקרר עד 110 ° F ל 115 ° F. כדי להאיץ את תהליך הקירור, למקם את הסיר באמבט קרח מוכן ומערבבים את החלב מדי פעם. (אם טמפרטורת החלב יורדת נמוכה מדי, להחזיר אותו לחום.)
אם משתמשים יוגורט כתרבות המתנע: בקערה קטנה, לשלב כ 1 כוס חלב חם עם יוגורט ומערבבים לשלב.
מוסיפים את תערובת יוגורט חלב הנותרים חלב חם ומערבבים עד משולב לחלוטין. אל תערבבי במרץ.
אם משתמשים בתרבות יוגורט אבקה: בצע את ההוראות של היצרן ולהוסיף את הכמות שצוינה של תרבות אבקה לחלב החם; לטאטא עד משולב לחלוטין. אל תערבבי במרץ.
יוצקים או מצקים את התערובת לתוך מכולות יצרנית היוגורט או חממה אחרת (אם באמצעות תרמוס, תחילה לחמם את החלק הפנימי עם מי ברז חמים) ודגירה בין 43° ו115 במשך 5 עד 10 שעות, בהתאם לטעם הרצוי ועקביות—תקופות דגירה ארוכה מייצרת יוגורט עבה יותר, טארט יותר. אל תפריע ליוגורט במהלך הדגירה.
מכסה את היוגורט ומקרר עד קר, 2 עד 3 שעות. (אם השתמשת תרמוס דגירה, להעביר את היוגורט המוגמר מיכל שאינו מבודד עבור מצמרר כך הטמפרטורה תרד.) מערבבים כל טעם לתוך היוגורט רק לפני ההגשה. (עבור יוגורט עבה יותר, בסגנון יווני, לאחר הדגירה, כפית את היוגורט לתוך מסננת בכותנה מרופדת להגדיר מעל קערה ולתת לו לנקז, מכוסה במקרר, לפחות 1 שעה או לילה. זרוק את מי גבינה כי מנקז מתוך היוגורט או לשמור אותו לשימוש אחר.)
יוגורט יכול להיות מאוחסן במקרר, זכוכית מכוסה, קרמיקה, או מיכלי פלסטיק, עד 2 שבועות, אבל הטעם יהיה הטוב ביותר במהלך השבוע הראשון. ככל שיוגורט מזדקן, הוא הופך להיות יותר טארט. אם יותר מי גבינה מפרידה את היוגורט, רק מערבבים אותו בחזרה לפני ההגשה.
* יוגורט צריך לדגור לפחות 5 שעות • אבל זה יכול בבטחה לדגור במשך זמן רב יותר, אפילו בן לילה. אם אתה משתמש יצרנית יוגורט עם טיימר ואתה מגדיר את זה לדגירה קצרה יותר (5 שעות, למשל), זה בסדר לתת לו לשבת שם עוד כמה שעות. הדבר נכון גם לגבי תרמוס או שיטת דגירה אחרת; רק תזכרו שככל שתקופת הדגירה ארוכה יותר, היוגורט הסופי עבה יותר ועבה יותר.* מי גבינה כי מנקז מן היוגורט מלא ויטמינים ומינרלים וניתן להוסיף שייקים ו lassis, המשמש נוזל בישול, או עשה משקה פשוט עם קצת סוכר או מלח.* כדרך חלופית לעבות יוגורט, להקציף 3 או 4 כפות חלב יבש אבקה ללא שומן כאשר אתה מוסיף את המתנע.* ניתן להכפיל או לשלש מתכון זה; להגדיל את כמות המתנע והחלב באופן יחסי.