קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

יום ההולדת של אן וייטמן קוגל

יום ההולדת של אן וייטמן קוגל
קוגל יום ההולדת של אן וייטמן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם גבינת קוטג'אחוז שומן, פתיתי תירס גס, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום הולדת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו עוגת יום ההולדת של אמא ואן, מטבל הנקניקיות החם של אן, ו אן מארי ניקולס. (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את קוגל, בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, להסתחרר יחד את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את גבינת הקוטג', שמנת חמוצה וסוכר. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים לתוך קערה גדולה ומערבבים בחלב, צימוקים, חמאה מומסת, וניל, ותפוז ותיבות לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בסיר גדול, מביאים לפחות 5 ליטרים של מים לרתיחה על חום גבוה, מלח, ומבשלים את האטריות עד ממש לפני שהם מבושלים לחלוטין, כ 5 דקות, אבל לבדוק את כיווני החבילה לתזמון מדויק.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסננים ומערבבים את האטריות לתערובת גבינת הביצה, ואז מקררים, מכוסים היטב, בין לילה. (אני חושב שצעד זה של הכנה מראש היה בעיקר לנוחות. אפיתי את הפודינג מיד, ומסתבר שהוא קל יותר; האטריות לא סופגות כל כך הרבה מהפודינג.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
חמאה קלה צלחת אפייה 9 על 13 אינץ'. מחממים התנור ל 350° F.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
כדי להפוך את ציפוי, לזרוק יחד את פתיתי התירס, חמאה מומסת, וקינמון בקערה קטנה. כדי לאפות את הקוגל, יוצקים את תערובת האטריות לתוך צלחת האפייה ומפזרים באופן שווה עם הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
קורנפלקסקורנפלקס
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו לעמוד לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
10
Reprinted with permission from Arthur Schwartz ' S Jewish Home Cooking: Yiddish Recipiited by Arthur Schwartz, copyright © 200
11
פורסם על ידי Ten Speed Press.קרדיט צילום: בן פינק © 2008