קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

יום ראשון ארוחת ערב: Kulebyaka

יום ראשון ארוחת ערב: Kulebyaka
סעודת יום ראשון: Kulebyaka עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1810 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 119 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, מלח כשר ופלפל סדוק, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו כריכי ארוחת יום ראשון, ארוחת ערב עוף ביום ראשון, ו יום ראשון ארוחת ערב: Pierogies (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר קטן; מוסיפים בצל קצוץ, 4 מעיינות של טימין ומבשלים עד הבצל רך ומעט חום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים פטריות פרוסות ומבשלים עד רך ויבש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
הסר מחום ושמורה.
4
במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק פילה סלמון, במקום חבורה קטנה של שמיר, פלפל ושום; לכסות עם מים קרים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים פילה סלמון אחד אחד ומבשלים עד המשרד רק (בערך 1 דקה) ואז להעיף ולבשל במשך 30 שניות נוספות. בעדינות להסיר מחבת מגניב. פורסים ביצים קשות.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
ברגע שכל המרכיבים קרירים, מחממים תנור ל 375°, ולאחר מכן מחלקים בצק עלים ל 4 חלקים (בצק עלים קפוא יבוא בסדינים). במרכז מקום מאפה 1/4 של אורז, ואחריו 1/4 של תערובת פטריות, ואחריו ביצה קשה פרוסה אחת, ואחריו פילה סלמון אחד. לעטוף בצק עלים בעדינות סביב סלמון, לאטום עם שטיפת ביצים, ומניחים על אפייה מוכן טהור. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים בתנור ומבשלים עד מאפה הוא חום זהוב, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים עם סלט ירוק פריך ושפע של יין מבעבע להרמת כוסית Mum.
מרכיבים שתצטרך
יין מבעבעיין מבעבע