קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

יום ראשון פאייה

יום ראשון פאייה
פאייה של יום ראשון עשויה להיות רק המתכון האירופי שאתה מחפש. בבמנה עיקרית זו יש 568 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -24 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.84 $ למנה. גשו לסופר וקנו בצל, אפונה, כורכום טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . עם ציון של 53% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר) , מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר) ומחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר) .

הוראות

1
בתנור הולנדי מבשלים ומערבבים עוף בשמן על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום מתוק, חתוךפלפל אדום מתוק, חתוך
ספרינקטורס, אופציונליספרינקטורס, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 קרס חזיר מעושן (בערך 1-1/2 פאונד)1 קרס חזיר מעושן (בערך 1-1/2 פאונד)
2
מוסיפים נקניק ובצל; לבשל 3-4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')
כף מלח מועטהכף מלח מועטה
3
מוסיפים את האורז, התיבול האיטלקי, הכורכום והפלפל; מבשלים ומערבבים במשך 3-4 דקות או עד שהאורז משחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
כורכוםכורכום
רוזמרין טרי נוסף לא חובהרוזמרין טרי נוסף לא חובה
חבילה תערובת מרק אטריות יבשחבילה תערובת מרק אטריות יבש
4
מוסיפים מרק. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 14-18 דקות או עד שהאורז כמעט רך. מערבבים פנימה את השרימפס, העגבניות, האפונה והסוכר; מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד שהשרימפס הופכים לורודים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(אם אתה אוהב את זה כלול את הזרעים)(אם אתה אוהב את זה כלול את הזרעים)
שרימפסשרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסהתערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
אפונהאפונה
חבילה תערובת מרק אטריות יבשחבילה תערובת מרק אטריות יבש

מרכיבים

794(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)ניתן לקצוץ עגבניות, לא מצוחצחניתן לקצוץ עגבניות, לא מצוחצח3(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)7056 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.כורכום הקרקעכורכום הקרקע21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תיבול איטלקיתיבול איטלקי278(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)אורז גרגר ארוך ולא מבושלאורז גרגר ארוך ולא מבושל278(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)אורז גרגר ארוך ולא מבושלאורז גרגר ארוך ולא מבושל1קטןבצל, קצוץבצל, קצוץ218(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)אפונה קפואה, מופשרתאפונה קפואה, מופשרת218(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)אפונה קפואה, מופשרתאפונה קפואה, מופשרת218(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)אפונה קפואה, מופשרתאפונה קפואה, מופשרת01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס680(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)שרימפ בינוני לא מבושל, מקולף וגזורשרימפ בינוני לא מבושל, מקולף וגזור680(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)חזה עוף נטול עצמות, קוביותחזה עוף נטול עצמות, קוביות454(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)ג'ונסונוויל נקניק מעושן, חתוך לפרוסות 1/4 אינץג'ונסונוויל נקניק מעושן, חתוך לפרוסות 1/4 אינץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)(U-12) שרימפס(U-12) שרימפס

יין מומלץ: Tempranillo, Grenache, אלברינו

טמפרניו, גרנאש ואלברינו הם אפשרויות נהדרות עבור פאייה. כאשר משלבים יין עם מאכלים ספרדיים, מדוע שלא תפעל לפי הכלל 'מה שגדל ביחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלבריניו ליין לבן ועל גרנאצ'ן וטמפרניו לאדום. אתה יכול לנסות את Moet & Chandon White Star (). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.