יין אדום-בקר מטוגן עם גרמולטה תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל אדום יין Braised בשר בקר עם תפוח Gremolatan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 61 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. אם יש לך עלי פטרוזיליה, גבעולי רוזמרין, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו צלעות צלויות עם לימון-הרב Gremolata, בקר מטוגן עם גרמולטה בצל אדום, ו בקר מטוגן עם גרמולטה בצל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה בשליש התחתון.לטף את הצלי יבש עם מגבות נייר לקצץ כל עודף שומן או גידים. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל; מניחים בצד.
מחממים את השמן בסיר גדול עם תחתית כבדה או בתנור הולנדי מעל חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מוסיף את הצלי ומבשל, הופך מדי פעם, עד שהוא משחימים בכל רחבי, על 15 עד 20 דקות בסך הכל.
העברה לצלחת גדולה ולהניח בצד. בינתיים, לקלף לחתוך את הגזר לקוביות גדולות; להפריש.
חותכים את הסלרי והבצל לקוביות גדולות.
מוסיפים את הגזר, הסלרי והבצל לסיר ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות התרככו והם רק מתחילים חום, על 5 עד 7 דקות.
הוסף את היין, לגרד כל חתיכות משחימים מהחלק התחתון של הסיר, ולהביא לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד היין מצטמצם בחצי, כ 7 דקות. בינתיים, לקלף כל עורות חיצוניים רופפים מראש השום לחתוך את הרבעון העליון כדי לחשוף את שיני (שמור את החלק העליון לשימוש נוסף).
מוסיפים את המרק או המניה, חומץ, ראש שום, טימין, עלי דפנה, רוזמרין, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה. להחזיר את הצלי וכל מיצים שהצטברו על הצלחת לסיר.מכסים במכסה הדוק ומניחים בתנור. לבשל, להפוך את הצלי כל שעה, עד הבשר הוא מזלג מכרז, על 3 שעות בסך הכל. בינתיים, לעשות את gremolata.עבור gremolata:לקלף, הליבה, לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות.
הסר וזרוק את עשבי תיבול ושום מן הסיר. לשבור את הבשר לחתיכות גדולות, העליון עם gremolata, ומגישים עם הרוטב.