יין אדום-פסטה עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל יין אדום-עגבניות פסטן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. גשו לסופר וקנו תוספות: בזיליקום, גבינת פרמזן, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה עם יין לבן ברוטב עגבניות, פסטה עגבניות עם יין לבן ותרד, ו קציצות חזיר עם פסטן ברוטב יין עגבניות.
הוראות
שום מטוגן בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני 1 דקה או עד השחמה קלה. בזהירות לערבב יין הבא 5 מרכיבים; להביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 20 דקות או עד מעובה.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז. מערבבים יחד פסטה חמה, גבינת מוצרלה, וגבינת פרמזן 1/3 כוס בקערת הגשה גדולה, משליכים למעיל עד הגבינות מתחילות להמס.
יוצקים רוטב עגבניות על תערובת פסטה, וזורקים לשלב.
מגישים מיד עם התוספות הרצויות.
יין אדום-עגבניות וסטייק פסטה: להכין רוטב לפי ההוראות. מערבבים 2 כוסות דק פרוס סטייק לתוך תערובת עגבניות לפני רותח. מבשלים 20 דקות או עד מעובה. תחליף 12 אונקיות פסטה פנה לספגטי דק.
יין לבן-פסטה עגבניות וצדפות: הכינו רוטב לפי ההוראות, והחליפו יין לבן יבש ביין אדום. מערבבים 2 פחיות מנוקזות (5 אונקיות) קצוצות צדפות לתערובת עגבניות רק לפני הטלת תערובת פסטה.