קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

יין ובשר חזיר במרינדה דיז'ון

יין ובשר חזיר במרינדה דיז'ון
יין וחזיר במרינדה דיז'ון עשוי להיות מה שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שום, פילה חזיר, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 91%. מתכונים דומים: חזיר דיז'ון מותן, ירך חזיר תפוז-Dijon, ו ירך חזיר עם רוטב דיז'ון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את בשר החזיר tenderloin בתבנית אפייה עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מערבבים יחד את השום, בצל, פטרוזיליה, חרדל, יין, יוגורט, שמן זית, מלח, פלפל, פתיתי פלפל אדומים, אורגנו, בזיליקום, טימין, בויון, ומיץ לימון בקערה; יוצקים מעל החזיר. מכסים את כל הצלחת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד הטמפרטורה הפנימית הגיעה 145 מעלות F (63 מעלות C), על 1 שעה 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר את tenderloin מן המנה לכסות עם רדיד אלומיניום על קרש חיתוך. אפשר לנוח 20 דקות לפני חיתוך. שמור את הרוטב מן המנה ומגישים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
קרש חיתוךקרש חיתוך