קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

יין ופרי הדר עם אגסים שלוקים עם גבינת שמנת משולשת

יין ופרי הדר עם אגסים שלוקים עם גבינת שמנת משולשת
מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם $1.56 למנה נופל בתקציב שלך, יין ופרי הדר עלומות אגסים עם גבינת Crème משולשת עשוי להיות מדהים ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. אם יש לכם טריפל קרם גבינה, סוכר, מיץ תפוזיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו יין אדום אגסים עלומים, יין אדום אגסים עלומים, ו אגסים שלוקים ביין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יין, סוכר, מיץ תפוזים, קליפת לימון, וציפורן בסיר בינוני כבד. מביאים להתבשל מעל חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
קליפת לימוןקליפת לימון
ציפורןציפורן
סוכרסוכר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הוסף חצאי אגס לסיר.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
לגזור עגול של נייר קלף באותו גודל כמו סיר.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מניחים קלף על גבי אגסים, דוחפים קצוות קלף לתוך נוזל כדי למנוע קצוות להתכרבל. להפחית את החום בקושי מבשלים עד אגסים רכים כאשר פירסינג עם סכין, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
5
באמצעות כף מחוררת, להעביר אגסים לקערה. מרתיחים נוזל בסיר עד סירופ מעט מופחת 3/4 כוס, על 14 דקות. סירופ מגניב לטמפרטורת החדר; מערבבים בcrème de cassis, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
אגסאגס
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
6
יוצקים סירופ על אגסים. מכסים ומקררים לפחות 12 שעות, הופכים אגסים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
סירופסירופ
7
חצאי אגס פרוסה דק לאורכו כמעט עד קצה גזע, עוזב גבעולים מחוברים. כפית נדיבה 1 כף סירופ אגס על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל אחד עם חצי אגס 1, לחיצה בעדינות מאוורר.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
אגסאגס
8
מגישים עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה