יין ופרי הדר עם אגסים שלוקים עם גבינת שמנת משולשת
מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם $1.56 למנה נופל בתקציב שלך, יין ופרי הדר עלומות אגסים עם גבינת Crème משולשת עשוי להיות מדהים ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. אם יש לכם טריפל קרם גבינה, סוכר, מיץ תפוזיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו יין אדום אגסים עלומים, יין אדום אגסים עלומים, ו אגסים שלוקים ביין (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יין, סוכר, מיץ תפוזים, קליפת לימון, וציפורן בסיר בינוני כבד. מביאים להתבשל מעל חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
לגזור עגול של נייר קלף באותו גודל כמו סיר.
מניחים קלף על גבי אגסים, דוחפים קצוות קלף לתוך נוזל כדי למנוע קצוות להתכרבל. להפחית את החום בקושי מבשלים עד אגסים רכים כאשר פירסינג עם סכין, על 12 דקות.
באמצעות כף מחוררת, להעביר אגסים לקערה. מרתיחים נוזל בסיר עד סירופ מעט מופחת 3/4 כוס, על 14 דקות. סירופ מגניב לטמפרטורת החדר; מערבבים בcrème de cassis, אם תרצה בכך.
יוצקים סירופ על אגסים. מכסים ומקררים לפחות 12 שעות, הופכים אגסים מדי פעם.
חצאי אגס פרוסה דק לאורכו כמעט עד קצה גזע, עוזב גבעולים מחוברים. כפית נדיבה 1 כף סירופ אגס על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל אחד עם חצי אגס 1, לחיצה בעדינות מאוורר.