קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

ירוק ואנדויל

ירוק ואנדויל
ירקות ו Andouille יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 13 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. אם יש לכם מלח ופלפל, מלח, מפזרים סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. עם כפית ירוק ואנדויל, מוקפץ Andouille וירקות עם גריסים, ו צדפות מוקפצות עם אנדויה וירוקים קטנים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת עם כמה סנטימטרים מים על חום בינוני. מביאים לרתיחה, מתבלים במלח, לפי הטעם ומוסיפים את הירקות המרים. מבשלים כמה דקות, ולאחר מכן לנקז ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים את שמן הזית הבתולי במחבת גדולה מעל לחום בינוני עד בינוני ומוסיפים את האנדוויל. חום מתפורר או נקניק מבושל קצוץ, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ומבשלים עד שהתרכך, על 5 דקות. מערבבים את המניה ומוסיפים את הירוקים המרים.
מרכיבים שתצטרך
4
חום דרך במשך כמה דקות, ואז לטבול עם חומץ, ומתבלים עם סוכר, מלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.