ירך חזיר ברוטב צימוקים
ירך חזיר עם רוטב צימוקים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך שמן צמחי, בשר חזיר צלי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברביקיו שפשף בשר חזיר עם צימוקים-חרדל Chutney, בשר חזיר ברן עם בצל, צימוקים, שום Compote, ו בשר חזיר ברוטב דומדמניות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חריצים בצלי בשר חזיר, באמצעות סכין חדה; לדחוף פרוסות שום לתוך כל חריץ. לשפשף ירך חזיר באופן שווה עם מלח ופלפל. חום מכל הצדדים בשמן צמחי חם במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מניחים במחבת קלייה גדולה ומשומנת קלות.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 45 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם חזיר 15
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה. חותכים ומגישים עם רוטב צימוקים.