קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

ירך חזיר צלוי בלסמי

ירך חזיר צלוי בלסמי
בשר חזיר צלוי בלסמי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך חומץ בלסמי, בשר חזיר צלי, לשפשף תיבול סטייק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 98%. מתכונים דומים: ירך חזיר צלוי בלסמי, בשר חזיר צלוי תאנה-בלסמי, ו שום ורוזמרין בלסמי חזיר קלוי מותן.

הוראות

1
ממיסים סטייק תיבול בחומץ בלסמי, ואז מערבבים בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
טורטיות קמח, 8 אינץ'טורטיות קמח, 8 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2
מניחים חזיר לתוך שקית פלסטיק resealable ויוצקים מרינדה overtop. לסחוט אוויר שקית לאטום; להשרות 2 שעות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
4
מניחים חזיר לתוך צלחת אפייה זכוכית יחד עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
5
אופים בתנור שחומם מראש, מתבלים מדי פעם עד חזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (65 מעלות C), על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
6
תן את שאר צלי במשך 10 דקות לפני חיתוך והגשה.