ירכיים עוף מטוגנות עם זיתים ובזיליקום
גשו לסופר וקנו עגבניות בפירה, פלפל טרי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו ירכיים עוף מטוגנות עם זיתים ובזיליקום, ירכיים עוף מטוגנות עם זיתים ולימון, ו ירכיים עוף מטוגנות עם ברוקולי וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת עמוקה גדולה, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני. מתבלים את העוף עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
שים את העוף במחבת וחום היטב משני הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן. להפחית את החום נמוך למדי.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתחיל להתרכך, כ -5 דקות.
מוסיפים את הרוזמרין והיין. מביאים לרתיחה, משפשפים את תחתית המחבת כדי להוציא את כל החלקים החומים. מרתיחים עד היין מצטמצם כ 1/4 כוס, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את המרק, העגבניות, הזיתים, 1/2 הנותרים מלח כפית, ואת העוף, צד העור למעלה, עם כל מיצים שנצברו. כיסוי ומבשלים עד העוף נעשה רק, 20 עד 25 דקות. דחוף את העוף לצד המחבת ולאחר מכן מועך את שיני השום במזלג. מערבבים 1/8 כפית פלפל ואת בזיליקום, להביא רק לרתיחה, ומגישים.
המלצה ליין: באיטליה יש שלושה ענבים אדומים גדולים. נביולו וסנג ' ובזה ידועים היטב, אבל ענבי אגליאניקו החזקים ראויים לפחות לאותה הערכה. מנה זו היא הזדמנות מצוינת לטעום אחד מהיינות הטובים ביותר שלה, Taurasi או Aglianico del Vulture.