קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

ירכיים עוף מטוגנות עם זיתים ובזיליקום

ירכיים עוף מטוגנות עם זיתים ובזיליקום
גשו לסופר וקנו עגבניות בפירה, פלפל טרי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו ירכיים עוף מטוגנות עם זיתים ובזיליקום, ירכיים עוף מטוגנות עם זיתים ולימון, ו ירכיים עוף מטוגנות עם ברוקולי וזיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת עמוקה גדולה, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני. מתבלים את העוף עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
שים את העוף במחבת וחום היטב משני הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר.
4
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן. להפחית את החום נמוך למדי.
5
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתחיל להתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את הרוזמרין והיין. מביאים לרתיחה, משפשפים את תחתית המחבת כדי להוציא את כל החלקים החומים. מרתיחים עד היין מצטמצם כ 1/4 כוס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את המרק, העגבניות, הזיתים, 1/2 הנותרים מלח כפית, ואת העוף, צד העור למעלה, עם כל מיצים שנצברו. כיסוי ומבשלים עד העוף נעשה רק, 20 עד 25 דקות. דחוף את העוף לצד המחבת ולאחר מכן מועך את שיני השום במזלג. מערבבים 1/8 כפית פלפל ואת בזיליקום, להביא רק לרתיחה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
המלצה ליין: באיטליה יש שלושה ענבים אדומים גדולים. נביולו וסנג ' ובזה ידועים היטב, אבל ענבי אגליאניקו החזקים ראויים לפחות לאותה הערכה. מנה זו היא הזדמנות מצוינת לטעום אחד מהיינות הטובים ביותר שלה, Taurasi או Aglianico del Vulture.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)