ירכי עוף מצופות ג'ינג'ר
ירכי עוף מצופות בג'ינג'ר לוקחות כ -40 דקות להכנה מתחילתה ועד סופה. מנה אחת מכילה 183 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-6 מנות. תמורת 1.14 דולר למנה , מתכון זה מכסה 12% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. גשו לחנות וקנו ציר עוף, פתיתי פלפל, רוטב סויה ועוד מספר מצרכים להכנה היום. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. הוא עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן וללא מוצרי חלב . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 44% . אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו רוסטביף מצופה בג'ינג'ר , ירכי עוף כבושות באסיה , וירכי עוף אפויות עם רוטב סאטה וסלט עגבניות .
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, ערבבו את שבעת המרכיבים הראשונים; הוסיפו את העוף. סגרו את השקית והפכו לציפוי; הכניסו למקרר עד 4 שעות.
סננו את המרינדה וזורקים אותה. במחבת גדולה מצופה בתרסיס שמן, טגנו את העוף מכל צד.
מעבירים לתבנית אפייה בגודל 28x18 ס"מ מצופה בתרסיס שמן. בקערה קטנה, טורפים את חומרי הרוטב; יוצקים על העוף.
אפו, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות או עד שהצבע כבר לא ורוד.